Digitálne Sine Wave Menič napätia Design.

A

asit

Guest
Zdravím všetkých. Som navrhovaní 1KVA, 12V na 220V AC RMS, Sine Wave digitálny meniča. To by mala byť nízka cena, Sine Wave (PWM) dizajn s dobrou záťažová regulácia. Doplnky, ako je pulzný nabíjania batérie sú vítané. Nejaké návrhy?

No, dizajn je oneskorený práve teraz. Dosiahli sme nasledovné: 1. 50 Hz Sine Wave PWM cez 90s2313 AVR. 2. Používal toto ako odkaz na komparátora, komparátor a ďalšie impulzy prišli od výstupného transformátora meniča. 3. Comparator prerušenie slúži na prepínanie bánk zodpovedajúce MOSFET zapnúť alebo vypnúť. Vytvorené 220 voltov. 2. Dosiahnuté nariadenia o odporových a induktívnych záťažou. 3. THD produkcie je

Dobrý deň Asit, môže u dať nejaké charakteristické pre 1KVA transformátora. Nedávno som našiel jeden mikrovlnná rúra s magnetrón zlomené, ale transformátora je v poriadku, a ja by som rád využil túto transformátor pre podobný projekt. Akékoľvek ďalšie Informácie sú vítané, ak u mať čas. br / / mgf

Dobre sme testovali náš návrh na 500 VA transformátor s meničom CRGO jadrom. Myslím, že magnetron transformátora výstupy okolo 2kV, a to nebude vhodné pre tento účel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back