Digitálne modulácie v MATLAB

M

mehboob_iiui

Guest
Prečítal som o funkcie pre digitálne modulácie v MATLAB, pskmod pammod atď, ale nemohol som plot modulovaný priebeh .. MATLAB 6 bol dmod a môžete sprisahania modulované nosné, môže niekto pomôcť .. Nechcem rozptýlim pozemky Chcem časové reprezentácie digitálne modulovaných signálov ...

Dobrý deň, Vy zrejme oveľa viac skúseností ako ja, a ja môžem hovoriť niečo jasné, ale čo ja viem, pskmod poskytuje komplexné ocenený vektor, takže neviem, aký druh pozemku príkaz, ktorý chcete použiť (jednoduché "sprisahanie". .. alebo MATLAB existujúcich pozemkov pre modulácie, ako ste sa zmienil dmod) ... Ak by to bolo jednoduché exmple, tak by som si plot (real (pskmod (x, M )));... a ak chcete pridať čas, pravdepodobne máte vo vašom modeli pridať do sprisahania ... Ospravedlňujeme sa, ak je to niečo hlúpeho, čo hovorím ...

Vďaka, naozaj som sa snažil robiť to, čo ste navrhol, ale to doesnot prácu, aj keď to predsa len dej nie je to, čo chcem vlastne Ak viete, že sa funkcie dmod, y = dmod (x, FD, FC , FS, "typ"), že retured y ako modulované nosné,, potrebujem podobnú funkciu ...

Navrhujem u použitie MATLAB 7 môžete pridať modulované nosné sami, a nie pomocou funkcie dmod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back