diferenciálnej zosilňovač .. priatelia plz pomoc ...

D

discover_AMS

Guest
Ahoj všetci príklad pripája sa tento e-mail je Razavi kapitoly -9 Tu to je o tom, že Vin min = 1.3V, ale myslím, že Vin min = VT (M1) + VdS (Aktuálne drez -> ISS) = 0.7 + 0.3 = 1V co som že ako M1 VGS = Vt priamo vstúpiť do sýtosti mi pravý alebo zlý? please help Amit

priatelia please help .. Viem, že je to veľmi hlúpa otázka, ale podľa mňa Vin min = 1V, dont viem, aké to je 1.3V

en, 0,7 je len VT. Tu je reqirement nie je VT, treba VGS. Tak to je VT + Von (alebo viac ako disk) tak, Vinmin = Vt + + Von VDS = 0,7 0,3 0,3 = 1,3

Ahoj, pretože znižuje vstupné napätie má priamy vplyv na VDS chvosta ako VGS1. tak, chvost ide do tranzistora M1, ako ide do odrezať. ide o

freinds ale viem, že Vin min je minimálna napätie, ktoré sa nanáša na M1 tak, aby obe M1 a aktuálne drez je v saturácii teraz minimálne napätie pre prúd drez je saturácia VDS = VGS - VT = Von (cez drive) a minimálne napätie pre M1 je v saturácii VGS = Vt co M1 nasýtenia rozsah je Vt

Hi Ak chvost v So. regiónu, to znamená, že je aktuálne. ale VGS = Vt znamená, že sme žiadny prúd. Takže, keď nemajú v súčasnej dobe na vstupe tranzistory, operačný zosilňovač pracuje v nelineárny. Chceme determone vstupného rozsahu, že naša práca opamps linearity. ide o

VGS = Vt zaručuje silné inverzie .. že nehovorí o regióne prevádzky. Región prevádzky MOSFET je daná tým, VDS .. Vin (min) = VGS (M1) + von = (Vt + Von) + Von Vt = 2 Von = 0,7 + 2 * 0,3 = 1,3 ....

Discover_AMS, ste si nevšimla, že je jednotky zisk nasledovník, vstupné napätie je rovnaké ako vstup +. Takže ak Vinmin = Vt + VDS oba vstupné tranzistor je v uzatvárací Ak VCss = VDS. To je nemožné. To nie je prípad diferenciálnej vstup.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back