dióda poškodenia [otázka]

N

No one

Guest
Ahoj všetci, čo sa stane, keď dióda dôjsť k poškodeniu? Nakrátko? Otvorené skratované? atď?

Ak je dióda je poškodený elektrický, niekedy to bude buď nakrátko vďaka spojeniu topiť-dole alebo open-nakrátko vďaka prepojeniu drôt zničené off. V druhom prípade môže dôjsť k nejakej explózii, a tak, aby sa zabránilo nebezpečenstvu, niektorí ohňovzdorných skúška má byť vykonaná.

Nikto podľa dokumentu "zlyhanie, efekty, a kritickosti Analysis (FMECA)", ktorú vydala Riace (predtým RAC), distribúcia pre všeobecné použitie diódy je nasledujúci:. Krátka 49%. Otvoriť 36%. Zmena parametrov 15% distribúcie pre usmerňovacie dióda je:. Krátka 51%. Otvoriť 29%. Zmena parametrov 20% distribúcie pre malý signál dióda:. Krátka 18%. Otvorené 24%. Zmena parametrov 58%. Podľa dokumentu MIL-HDBK-338-1A "Electronic Spoľahlivosť design Handbook", distribúcie sú nasledovné:. Skraty 75%. Prerušovaný obvody 18%. Otvorených okruhoch 6% sa používa RAC dokument, pretože databáza je novšia. MIL-HDBK-338-1A možno stiahnuť zadarmo. Je to veľká (asi 2 "silný, obojstranné. Riace Dokument nie je zadarmo. Myslím, že to stojí asi 40 dolárov v USA. Pozdravom, Kráľ

Obaja Kráľ a yjkwon57 pravdu, jedna s literatúrou, jedna sa skúseností. Ja sám som z mojej skúsenosti sa zhodujú, že existujú 3 typy mŕtvych diód: - skrat (najbežnejšia) - otvorený okruh, - nestabilný parametre: napätie, spätný prúd, dióda hluk, ... zmeniť náhle a nepravidelne. Avšak, tento druh mŕtvych diódy je zriedkavá a často sa stane s nekvalitnou diódy. nguyennam

Ahoj všetci, Môže mi niekto, prosím, nahrajte vzťahujúce bez dokladu alebo e-mailu je pre mňa?

Nikto, celý non-klasifikovaný vojenské dokumenty, vrátane MIL-HDBK-338-1A, je možné získať na adrese. h ** p: / / assist.daps.dla.mil / miesto bolo dole v 9:00 EDT. Ak nie ste úspešní, to skúšať ďalej S pozdravom, Kráľ

Fráza "spáli" je príliš vágny pre analýzu obvodov z hľadiska bezpečnosti. Účinky skratovacia diódy sú úplne odlišné od účinkov diódy otvorení. S pozdravom, Kráľ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back