Detekcia rozhlasových staníc, ktoré ľudí počúvať?

D

dipchip

Guest
Nedávno som videl článok o "inteligentné" billboard, ktorý detekoval ktoré rozhlasové stanice obiehanie vozňov boli naladení a prispôsobiť ju mesage pre precieved cieľovej skupiny.

Akejkoľvek myšlienky na to, ako k tomu dochádza?Spoje medzi stanicou a prijímač musia byť nízke objednávky, zmeny v prevažujúci poľa musí byť malé.Teda vzdialenosť a fakt, že je dynamickejší jazdy zapojiť?

Akékoľvek poznatky, postrehy alebo nápady?

To je zistenie miestnej oscilátor žiarenia z ich rádií.

Výměra publikem prieskum siaha aspoň 1920.Každá metóda bola navrhnutá predstaviteľné.V domácnostiach, ktoré sa pozerá, je rovnako dôležité ako to, čo sa pozerajú.Jedna zábavná jeden pre domáce použitie je v chemickej detektora pre danú chemikálií z ľudských orgánov.Každá osoba má iný pomer týchto chemikálií.

V Spojenom kráľovstve, ktoré používajú rovnaké metódy detekcie jazdy nákladných vozidiel, ktoré domy a určiť, ktoré televízne stanice jedna televízia je naladený na.Potom skontrolujte, či adresa, ktorá registruje platnú licenciu TV.

E

vo Veľkej Británii vozne?automobilov o cestovaní
NO v týchto dňoch budú chodiť sem a tam s ručnou zariadenia vo dvojiciach

ako je polícia

osobne môžem mať 2p mince prijímať televíziu
takže môžem ukázať chlap na dvere
povedz mu, že potrebuje apointment a má správnu adresu
ukázať mu môj log a povedzte mu príliš repy je
tak jsem nikdy platiť licencie za niečo, ktorej žiarenia kuchári vám pomaly

Do postele čas

ako pre vaše rádio detektor

je to ako prvýkrát navrhla miestnej oscilátor znova žiarenia z auta antény

akýkoľvek prijímač môže byť monitorovaný pomocou druhého IF a prvý

všetkých rádií pre auta som kedy videl využitie 10,7 MHz, ak pre prvú etapu
a 440 - 450 alebo 460khz ani tak na druhej

youl možno zistíte, že ako každý vozeň je v rozmedzí od prvej miestnej OSC na 455 je interigated potom druhý

ale mať na pamäti, môžete tiež povedať, čo frekv váš počúvanie príliš do úniku v iných frekv napríklad 100MHz 10,7 = 110,7 455 kHz = 111.155.mhz pěkné klidné frekv väčšine miest

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back