Delphi, cbuilder alebo VC + + alebo C #

E

elecomp

Guest
Chcel by som porovnať tieto štyri: Delphi, cbuilder, VC + + a C #, ktorý z nich je lepší pre 1. byť rýchly (mojej žiadosti by mali byť v reálnom čase) 2. je jednoduché program 3. mať pripravený ukážkový kód na internete Vďaka za akúkoľvek pomoc

Dobrý deň, je rýchly 1) VC + + 2) Delphi, cbuilder 3) C # je ľahko naprogramovať 1) c # 2) Delphi, cbuilder 3) VC + + majú ukážkový kód na internete 1) c #, má veľa podpory zo strany spoločnosti Microsoft, a preto množstvo vzoriek 2) VC + +, väčšina C + + programu Windows pomocou VC + +, a preto mnoho ukážkový kód je okolo siete 3) Delphi, cbuilder dúfam, že to pomôže

1. byť rýchly (mojej žiadosti by mali byť v reálnom čase) [color = red] VC + + [/color] 2. je jednoduché programovanie [color = red] C # [/color] 3. mať pripravený ukážkový kód na internete [color = red] VC + + [/color] --- Obľúbené PC rozhranie Hardware --- http://www.thaiio.com

Ďakujeme, že ste to bolo užitočné, ale sú si istí, že C # je jednoduchšie, než Delphi / CBuilder? Ja som sa programovať C #, ale Delphi a CBuilder je veľmi jednoduché program.

Myslím, že Delphi je ľahšie sa učiť ako C #. C # má štýl C syntax, a je nejako ťažký.

Ahoj, čo myslíte tým v reálnom čase? Pokiaľ sa chystáte prevádzkovať aplikácie v reálnom čase na počítači s Windows, by som odporučil VC + +. Existuje mnoho examles na internete. Ak zvolíte VC + + alebo C # nájdete veľa pomoci na http://www.codeproject.com/index.asp / Magnus

C + + je rýchla, ale C # je moc úplné a spoľahlivé a najrýchlejší vo všetkých je Python

[Quote = elecomp] Chcel by som porovnať tieto štyri: Delphi, cbuilder, VC + + a C #, ktorý z nich je lepší pre 1. byť rýchly (mojej žiadosti by mali byť v reálnom čase) 2. je jednoduché program 3. mať pripravený ukážkový kód na internete Vďaka za akúkoľvek pomoc [/quote] 1. je rýchly: VC + +, VC + + a VC + +: D Pre najrýchlejší kód, ktorý musíte použiť VC + + koniec príbehu. 2. je ľahké program: C # a Delphi 3. mať pripravený ukážkový kód na internete: VC + +, Delphi a trochu (ale každý deň zvyšuje) C # Zabudnite BCB

Ahoj Myslím, že Delphi *** *** je veľmi jednoduché PGM. ako cbuilder, VC + + a C #

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back