CST nie je presné!?

G

gliet

Guest
Nedávno som simulovať RCS dielektrických rezonátora (veľmi malé 2cm * 2cm, * 0,898 cm), som zistil, že frekvencia vrchole RCS nie rezonančnej frequency.in teória frekvenciu vrchole RCS je rezonančná frekvencia, prečo ? ok, hodnota
11_1179731075.jpg
aj nahrať režime simulácie, možno by ste mi môže pomôcť! ide o nejakú radu! Chcem, aby simulovali s HFSS, ale nemám ako nastaviť, kto mi môže dať príklad simulácie RCS dielektrických!

Ahoj, sa snaží zvýšiť vedenie na vlnovej dĺžke do 20, zníženie dĺžky oka na 20, v špeciály, vylepšenia v nastavení Upresniť v Peci / stratové kovové hrany až 5

Vďaka ja sa snažím! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hod 3 min: [/color] [/size] Dobrý deň, som abdoeng simulovať za vašu radu, výsledok nie je dobrý. si môžete stiahnuť naše simulácie režimu, potrebujem vašu pomoc? Mám tiež otázku som sa týkajú iba RCS na šírku pásma 2.40-2.50, keď som simulovať fmin, fmax nastavený na 2.40-2.45 je správne, alebo nie?

Áno, u správne, ale mám CST 5.1, je jeho ur verzia, mohol by som pomôcť u ide o

Vážení gliet RCS v CST má pravdu len z 2006b pred tým. Bolo to zlé. Tak ktorý Ver. máte? pl

Ahoj ja používam CST 5,0 RCS má pravdu iba v CST 20006?, Ale tam sú tri príklady RCS v CST 5.0.

môžu dať 1000 z príkladov, ale môžete zmeniť fakt, že výsledok nie je v poriadku. tam je viac, ale opraviť to v 2006b. pl

Videl som niekoľko prípadov, kedy CST výrobky dajú "zlé" výsledky. Napríklad EM Studio nemôže správne vypočítať indukčnosť jedného otočenia kruhové slučky, IMO, a to zrejme dáva oveľa menej presné výsledky, než Infolytica Magnet V6 ďalšie cievku konfigurácie. IIRC, MWS prepadlo, keď som sa snažil analyzovať skrutkovitými rezonátora, tj koaxiálny rezonátor s šikmými vnútorného vodiča. Takže ja sa ani nedivím vôbec počuť iných porúch.

Čo mám robiť? CST nie je v poriadku, ale čo softvér je presnejší než CST, HFSS?

HI, by som odporučil vyskúšať u MicroStripes 7,5 - TLM (prenosové linky Matrix) so sídlom. Bol som jeho použitie pre návrh komponentov (anténa / postupne Araya) a inštalovaný výkon a ich automatické funkcie záberu (dávania) je veľa pomáha k dosiahnutiu väčšej presnosti a stále v poriadku, rýchlosť simulácie microstripes.com dúfam, že to pomôže veľa šťastia AW

Ahoj, by som odporučil vyskúšať SEMCAD X. S pozdravom [quote = gliet] Čo mám robiť? CST nie je v poriadku, ale čo softvér je presnejší než CST, HFSS? [/Quote]

Vážení gliet CST je presný, ak budete dodržiavať pravidlá v PDF pripojenej siete a skontrolujte, že nemáte viac ako strom podklady v rovnakej bunke pl

Gilet Vyskúšajte: 1. adaptívne zjemňovania siete. 2.change maximálny počet impulzov v rovnovážnom stave k 100. 3.V presnosťou na 60 rokov.

[Quote = plazmové] Vážení gliet CST je presný, ak budete dodržiavať pravidlá v PDF pripojenej siete a skontrolujte, že nemáte viac ako strom podklady v rovnakej bunke PL [/quote] pdf tu CST 2006b, akékoľvek PDF cst2006 bude užitočná regrds

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back