CPP a elektronické obvody

M

Maverickmax

Guest
Milí chlapci vedieť, kde získať tonu návody na použitie CPP prepojenie elektronických obvodov cez sériový / paralelný port? Naozaj sa chcem naučiť čo najskôr MM

Ahoj, ja by som odporúčam vám pozrieť sa na tieto knihy.
Prepojenie s C + +:. Programovanie reálnych aplikácií v Jayantha Katupitiya & Kim Bentley
Táto kniha pojednáva o C + +, rozhranie s paralelný port a doesnt hovoriť o sériový port. Ale koncepcia vysvetlil bude, aby ste si mysleli. Navrhujem, aby ste pochopili, paralelný port a rozhranie základy. To vám pomôže urobiť, Serial Port rozhranie na vlastnú päsť. Užite si učenie. Veľa šťastia. Kars.

za rovnakú Kliknite na www.beyondlogic.com začať prechádzať aj knihy sériový port paralelný port kompletné dokončenie bude pomáhať plné u mňa, či môže mailom ďalšiu pomoc treba aj nejaké jednoduché technidues začať

Cool je, že všetok softvér, ktorý komunikuje sériový port pre mňa implementovať? Tak som si používať software na rozhraní sériového portu. MM

Dobrý deň, skúste HyperTerminal, ktoré vám pomôžu komunikovať s externými zariadeniami cez sériový port. Kars

Ak používate. NET, sériový port rozhranie je triviálne, ak používate spravovaný kód, ktorý je. Jediný trik je si pamätať, že port IO veci sa deje v inom vlákne a je nutné použiť Invoke () pre interakciu s prvkami formulára, ktoré sú vo vlákne GUI. Zistil som, že sa raz v noci a trvalo mi to 10 minút na webe zistiť, čo sa goingon a ako to opraviť (je to jednoduché). Plus, prevedenie je rovnaký pre C #, VB a C + +.

[Quote = nikhil_damle] za rovnaké Kliknite na www.beyondlogic.com na začiatok ...[/quote] Na stránkach je k ničomu, nie sú zachované od roku 1999 a obsahuje iba hlavnú stránku s e-mailom adresu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back