Chyba pri simulácii MIC antény vo vernosti

K

kishorekumar_ms

Guest
Ahoj frns, ja robím MIC antény projektu pomocou vernosti. Ide o to Zobrazuje sa chybové hlásenie pri simulácii až po definovanie poľa poznať vyžarovací diagram. Chyba je takto "bunky (0,8,9) je mimo vzoru box (3 siete)" Prosím, pomôžte ohľadom tejto chyby. ako odstrániť viac ako prísť túto chybu a ako vidieť, vyžarovací diagram pomocou vernosť .... Kishore ....

Ahoj, kishorekumar_ms: To vám povie, že vaša doména nie je dostatočne veľká pre uzavretie štruktúry. Aby bolo možné urobiť vzor výpočtu je definovaný vzorec box vnútorne blízke pole neďaleko oblasti transformácie. Ak nie všetky vaše dielektrika a kovových uzatvára pole, budú výsledky neplatné. Fidelity detekuje automaticky. Pre najnovšie vernosť, je automatická detekcia domény možnosť. Ak zvolíte túto možnosť, bude automaticky zväčšiť simulačné oblasti tak, aby všetky svoje objekty (okrem nekonečné dôvodov a / alebo nekonečné podklady) je uzavretý vzor pole. S pozdravom.

Dobrý deň pán Jain, prosím, vysvetlite mi HW Zväčšiť domény tak, aby štruktúra uzavreté pekne cez možné, že chyba .. HV aj k zvýšeniu siete domény alebo aj HV robiť niektoré ďalšie veci pane .... Kishore ..

Ahoj, kishorekumar_ms: 1. Môžete si vybrať predspracovanie-> Zväčšiť domény pridať ďalšie miesta v jednom alebo viacerých smere 6-directiuons. 2. Na vernosti 5.x, môžete si vybrať parametrov-> Rozvrhnutie a hranicami, a určiť hranice, aby sa odpojil. Potom sa bude snažiť FIDELITY je nastaviť automaticky, na základe Vašich požiadaviek. Ide.

Dobrý deň pane, áno som rovnakého tenká 4 Príklad štruktúry n Teraz sa pokúsi svoj projekt štruktúry. sir môžu povedať, že u vlastností materiálov na rezonátor .. tj ako epsilon, vodivosť, tan delta atď atď .. Kishore ...

Hii, kishorekumar: Nie som si istý, o vašu otázku. Tie majú vstup epsr a Mur atď S pozdravom,

Dobrý deň pán, áno pane, dnes som schopný pochopiť všetky veci ... Kishore ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back