C kompilátor pre PicoBlaze

K

Kender

Guest
Kolegov,

Existuje nejaký C prekladač pre PicoBlaze?Nemohol som nájsť na internetových stránkach Xilinx.

Ďakujeme vám,
Nick

pccomp_alhpa1_7_1

Picoblaze C Compiler

Dobrý deň, vitajte na Picoblaze C Compiler stránke, tu si môžete stiahnuť najnovšiu verziu PCCOMP.

Prečo design a voľný C kompilátor pre Picoblaze?Picoblaze je Xilin'x mikrokontroléry navrhol Ken Chapman.Tento mikrokontroléru je úplne zadarmo a môžete si ho stiahnuť zadarmo z webovej stránky Xilinx www.xilinx.com.Potřeboval jsem urobiť jeden mikrokontroléry s nízkym rozpočtom projektu v práci.Tak som sa rozhodol navrhnúť tento kompilátor v mojom voľnom čase.

Je jedno PCCOMP ANSI C kompilátor?No PCCOMP nie je ANSI C kompilátoru.Dôvodom toho je, že na jeden debug ANSI C kompilátoru je veľmi difficoltà.Takže som sa rozhodol ponechať kompileru ľahké.

Čo mám robiť, keď som našiel chybu?PCCOMP je stále v alfa a môžu mať veľa nej chýb.Ak zistíte chybu, pošlite mi e-mail.

Ako môžem byť aktualizované?Poslať e-mail na mňa francesco_poderico (at) yahoo.com, s výhradou: PCCOMP UPDATE, alebo vyskúšať verziu na tejto webovej stránke.

Licenčné ujednanie

Tento softvér je poskytovaný 'as-je',
a to bez akejkoľvek vyjadrené alebo implicitná záruka.V žiadnom prípade nebude autora (y) niesť zodpovednosť za akékoľvek škody vyplývajúce z používania tohto softvéru.
Je povolené, aby niekto použiť tento softvér iba pre vzdelávacie účely.

Pôvod tohto softvéru nesmie byť skreslené, ty nemôže tvrdiť, že ste napísal originálny softvér.
Pozmenený zdrojový verzia musia byť zreteľne označené ako také, a nesmie byť skreslené ako originálny softvér.
Toto oznámenie nemusí byť odstránené alebo zmenené z akéhokoľvek zdroja, distribučné
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back