Bezdrôtová meteorologická stanica

K

kit_714

Guest
Ahoj všetkým, chcel by som urobiť projekt týkajúci sa Bezdrôtová meteorologická stanica . Reqirements sú jednoducho popísané nižšie. Funkcia: teplota, relatívna vlhkosť, rýchlosť vetra, smer vetra, tlak, UV detekcia, hodiny a (Compass je voliteľný). Komunikácia: Použitie RF modul pre vysielanie a príjem dát Napájanie: solárny panel a batérie nabíjacie obvody Výstup dát: LCD displej pre zobrazovanie informácií o počasí a tak by som rád získal nejaké poradiť od vás všetkých. Informácie, ako je výber snímačov, by MCU, hardware obvodov, zdrojový kód, referencie webových stránok ... atď ... treba uvítať. Vďaka za pomoc od vás. Kit

Kit, - Start výberom snímačov (alebo nám povedať viac o nich) - názov hovorí, že meteorologická stanica bude bezdrôtové. Aký rozsah chcete dosiahnuť? Best, Nick

Čo mikrokontroléru plánujete používať? Jazyk, ktorý chcete použiť? Budem ochotný pomôcť?

Ahoj všetkým, dávam prednosť použitie 8051 a použitie C pre programovanie. Je to OK? O nič lepšie možnosti? A ja som hľadať nejaké informácie na internete ... o RF obvodov .... zdá sa, že CC1000, cc1100, cc1100 sú bežné ... pretože ja nie som tak známy o princíp .... RF, takže si môžete všetky mi dať nejaké rady na tieto obvody? Okrem toho, všetci sú vítaní opustiť msg o výbere senzorov, referencie webových stránok, programovanie zručnosti, navrhol schemetics ... atď ... Vďaka. Sada

[Quote = kit_714] A ja som hľadať nejaké informácie na internete ... o RF obvodov .... zdá sa, že CC1000, cc1100, cc1100 sú spoločné ...[/quote] Kit, Stavebné RF vysielač z IC je samostatný projekt sám o sebe. Ak nie ste obmedzení náklady, odporučil by som OEM balíček modemy, ako AeroComm, MAXSTREAM, mikrotvr, FreeWave apod Sú ľahko integrovať. Nick

Ahoj Nick, je obmedzený náklady na ..... A ja by som chcel navrhnúť obvodu pomocou integrovaných obvodov ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Zdravím všetkých, mimochodom, má niekto predstavu o výbere senzorov? Okrem toho by to boli vítané, ak sú schemetics o obvode dobíjanie batérie pomocou solárneho panelu ako zdroj energie .... Vďaka Kit

[Quote = kit_714] Hi Nick, je obmedzený náklady na ..... A ja by som chcel navrhnúť obvodu pomocou integrovaných obvodov ... [/Quote] Ak to nie je tajomstvo: je to môj koníček / školského projektu o komerčný projekt? Aký je váš limit na výdavky za hardware?

Dobrý deň, v skutočnosti je to školský projekt ... takže cena je obmedzený .... Ak existujú náznaky nízkonákladových designu na obvody .... Vitajte navrhnúť .... Vďaka. Kit

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back