Bandgap zdroj referenčného napätia AC testovacie schéma otázku

N

neter

Guest
Ahoj, budem dizajnu Vysokej PSRR Nízka bandgap napätie referencie, ale ja neviem, test stability (AC), obvod, či testovacie schéma je správne, alebo nie v súboroch GIF. Ako je možné navrhnúť test stability schéma v tomto bandgap (ex:? Hľadať vo fáze UGB)? Díky moc.

Ahoj, ja nahrať jasné testovacie schéma, ja som sa v tejto analýze stability bandgap obvodu. Ale, som si istá, či moje aplikovať striedavého zdroja bodom je správne alebo nie.

Nie som jasné, prečo si pridať dva striedavého zdroja v jednom cykle?

Test obvodu striedavého prúdu má pravdu, myslím, že! Vidíte bod LAC2 (vpravo N2) vo fáze a zosilnenie pásma (obvykle 0.1meg ~ 1meg)

[Quote = neter] Vážení, díky moc. [/Quote] Ahoj, ja len zaujímalo, čo je funkcia tranzistora MC1 a MC2? vďaka

Používa sa ako kondenzátor [quote = youyang] [quote = neter] Vážení, díky moc. [/Quote] Ahoj, ja len zaujímalo, čo je funkcia tranzistora MC1 a MC2? Vďaka [/quote]

Používa sa ako kondenzátor, hi jwfan Potom, čo je rozdiel robiť pomocou kondenzátora medzi skutočnou kondenzátor a tranzistor MOS?

Kapacita MOS čiapka je obvykle väčší ako PIP. Avšak, to náboj s napätím applyed spoločnej poľnohospodárskej politiky.

Nesúhlasím s vaším simulácie schémy. Máte pravdu, ako znížiť slučky OZ, ale ak sa pozriete na svoj signál späť kŕmiť (u zavedených analyis)? Ako som väčšinou to je rez na výstupe zosilňovača, potom máte obaja cykly v jednom zábere! Nezabudnite skopírovať výstup zaťaženie operačný zosilňovač. Veľa šťastia, J

[Quote = youyang] Potom, čo je rozdiel robiť pomocou kondenzátora medzi skutočnou kondenzátor a tranzistor MOS? [/Quote] Ak je proces dvojitým poly vrstvu, potom použite poly-poly2 kondenzátor je dobrá. Ale ak nie, tak mos tansistor kondenzátor je lepšia ako poly-kov alebo metal1-trik-metal2 kondenzátor.

Ahoj, nemyslím si, že nastavenie je správne. Za podmienok DC zdroj AC je skratovaný na znečisťovateľom Q1. Myslím, že to žiadny vplyv na prevádzkový bod systému, aj keď je zdroj jednosmerného napätia AC držaní ako '0 'V. S pozdravom - IPSC

Ahoj Chlapci: Ja sa často stretávame v situácii, stanovenie prechodného stability v dizajne BGR ako požiadavku. Vzhľadom k tomu, stability AC iba na základe analýzy potray malú analýzu signálu. Obvykle Vpwl je aplikovaný na VDD sa to zvýšila od 0 do VDD, a výstup je krížovú kontrolu, či sa usadí na požadovanú hodnotu, tak ma opravte, či sa mýlim?. Je to vstup alebo VDD je to zvýšila. Vďaka vopred Rgds

[Quote = hrkhari] Hi Guys: Ja som sa často stretávame v situácii, stanovenie prechodného stability v dizajne BGR ako požiadavku. Vzhľadom k tomu, stability AC iba na základe analýzy potray malú analýzu signálu. Obvykle Vpwl je aplikovaný na VDD sa to zvýšila od 0 do VDD, a výstup je krížovú kontrolu, či sa usadí na požadovanú hodnotu, tak ma opravte, či sa mýlim?. Je to vstup alebo VDD je to zvýšila. Vďaka vopred Rgds [/quote] Áno, ja s vami súhlasím, že prechodné analyisis je konečným testom stability. Ak máte získať dobrú prechodovú odozvu je to v poriadku. Ale čo keď sa prechodových javov je zlý, povedal, že má veľa tlmenie atď Chcem povedať, ako bude tento problém vyriešiť? AC analýzy a vo fáze pomáha tu. Súhlasím, dobrý vo fáze nemusí nutne znamenať dobrú prechodovú odozvu. Ale dobrý AC odpovede sa zvyčajne robí. Tu, v dobrej odpovedi AC myslím dobrý vo fáze, spolu sa žiadne nuly @ UGB atď skrátiť, prechodné rozpráva o stabilite systému a AC odpoveď dáva nad ním kontrolu. Okrem odpovedí AC DC dáva zisk. Väčší zisk, nižšia je uzavretá slučka systematické offest. Pre bandgap musíme kompenzovať nízke. To sú moje myšlienky. Miesto ma, či sa mýlim.
Je to vstup alebo VDD je to zvýšila.
Pre bandgap je VDD. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back