Bandgap referencie prechodových javov

C

chungming

Guest
Ahoj ~ ~ Mám dotaz na bandgap odkaz ako priloženom obrázku to je môj prechodný výsledok analýzy (simulácia VDD preč a na podmienkach) Prečo bandgap napätie prekmitu je tak veľký? (Bez ohľadu na to, že sa spustí obvod, alebo nie ... ...) My operačný zosilňovač je navrhnutý. (Zisk 80 dB, phaseMargin 70, UGF 700kHz, rýchlosť prebehu 0.8MV / s, a bandgap 80dB zosilnenie, slučky phaseMargin 65, slučka UGF 350KHz) Vďaka ~!!!!!

môže byť vaša napätie príliš rýchleho vzostupu, a UGF je tak obmedzená. ale v skutočnosti môže byť napájacie napätie nezvyšuje tak rýchlo. Ako sa o napätí nárast o 10us myslím, že to bude lepšie.

[Quote = rfzheng] môže byť váš napájacie napätie príliš rýchleho vzostupu, a UGF je tak obmedzená. ale v skutočnosti môže byť napájacie napätie nezvyšuje tak rýchlo. Ako sa o napätí nárast o 10us myslím, že to bude lepšie. [/Quote] rfzheng vďaka za odpoveď ... ale to nefunguje ...... Snažím sa znížiť operačný zosilňovač so ziskom, prechodné respose je lepšie VBG tran maximálnej hodnoty nižšie až 1,8. Ale ja nemôžem pochopiť ... PREČO ..... : Cry:?

Prečo bandgap napätie prekmitu je tak veľký?
to nie je prekročená! presah je generovaná z uzavretej slučky odozvy. ale v ur prípade, tesne po VDD rozbehnúť, je ur OP nasýtený! takže slučky "break", je to v otvorenej slučky stave. Tento druh architektúry bandgap trpí týmto javom. U potreba spomaliť reakcie, alebo znížiť výstupný odpor uzla VBG

Vďaka Btrend ~ Ale ako spomaliť reakcia? Mohli by ste prosím, daj mi nejaké rady. A vy ste povedal: "Tento druh architektúry bandgap" Myslíte si, znamená OZ na bandgap odkaz? Ďakujeme!

Ja mám inú otázku: Aký prvý operačný zosilňovač do (pin 1,8,4,2,3) a druhý operačný zosilňovač?
moje návrhy: (1) rozbehnúť ur napájanie pomocou PWL (0 0 100 U 3.3), (2), pridať nejaký kondenzátor v pravej nohe, ktorý pripojíte do Vinn OP.

Myslím, že to nie je prekročená. Tento efekt je jednoducho kvôli kondenzátora medzi výstupný uzol a VDD, ktorý je dicharged keď obvod je napájaný dole. Preto, ak je zapnutý VDD, kondenzátora trvá nejaký čas, nejaké kvapky medzi dvoma terminálmi. Pokúste sa znížiť kapacitu medzi výstupom a VDD a zvýšiť kapacitu medzi výstupom a zemou.

To nie je prekročeniu. Iba vy napájanie zvýšiť príliš rýchlo, a vy bandgap Cann, t usadiť sa v tej dobe. Tere veľké kondenzátora na sieť VBG, tak to Cann, t usadzovaniu rýchlo. Môžete skontrolovať iné sieťové otázku, či usadiť sa v tej dobe.

HI, chungming Existujú dva spôsoby, ako znížiť tento druh prekročení 1) zbaviť kondenzátor betweent VBG a VDD, pretože vaše napätie zatvorené downto nula, potom je tento kondenzátor vybije na nulu, ale keď si napájacie napätie vedie k 3,5 v rýchlom prechodné, bude napätie tohto kondenzátora nemení náhle, a tak VBG zvýši sa napätie formeDd tento druh prekročení. 2) napájacie napätie v pravom slova nezdvihne tak rýchlo, tak dať trochu času, aby napájacie napätie 3,5 V

Čo je rastúci čas napájacieho napätia v reálnom svete?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back