avr radiče

HRM ...dobre, že je to za otázku, ktorá by mohla získať všetky radenie odpovedí, v závislosti na osobných preferances.Väčšina z differances sú založené na assembler kódu pomocou ktorej procesor Arhitectură.Druhá differances sú v návode na čas cyklu, niektoré procesory budú používať viac hodinové cykly pre rovnakú operáciu.AVR tvrdí, že väčšinu svojich usmernení trvá len jeden čas cyklu.Pokiaľ ide o 8051 má hodiny Delič 8MHz tak bude mať 8e6 / 4 hodinové cykly.Pravdepodobne novější 8052, ktorá má vyriešiť otázku.

Novšie PIC majú v systéme usb radič tak možno pripojiť k PC alebo iné USB zariadenia ukryl.To je dobrá vlastnosť, pokiaľ si vybudovať systém pre PC použitia.Tak môžete získať lacné FT232 USB na UART čipu a pripojiť ju k uc.Ale to je ešte jeden prístroj na palube.

Osobne som rád AVR najviac, pretože sú podporované kompilátora GCC, a môže byť ľahko programuje z akéhokoľvek OS.

Samozrejme je to len comparement z 8-bit proc od 3 väčšinou používa uc arhitectures.K dispozícii je aj Motorola, TI,
atď

ScOe Napísal:

HRM ...
dobre, že je to za otázku, ktorá by mohla získať všetky radenie odpovedí, v závislosti na osobných preferances.
Väčšina z differances sú založené na assembler kódu pomocou ktorej procesor Arhitectură.
Druhá differances sú v návode na čas cyklu, niektoré procesory budú používať viac hodinové cykly pre rovnakú operáciu.
AVR tvrdí, že väčšinu svojich usmernení trvá len jeden čas cyklu.
Pokiaľ ide o 8051 má hodiny Delič 8MHz tak bude mať 8e6 / 4 hodinové cykly.
Pravdepodobne novější 8052, ktorá má vyriešiť otázku.Novšie PIC majú v systéme usb radič tak možno pripojiť k PC alebo iné USB zariadenia ukryl.
To je dobrá vlastnosť, pokiaľ si vybudovať systém pre PC použitia.
Tak môžete získať lacné FT232 USB na UART čipu a pripojiť ju k uc.
Ale to je ešte jeden prístroj na palube.Osobne som rád AVR najviac, pretože sú podporované kompilátora GCC, a môže byť ľahko programuje z akéhokoľvek OS.Samozrejme je to len comparement z 8-bit proc od 3 väčšinou používa uc arhitectures.
K dispozícii je aj Motorola, TI, atď

Citácia:

Chcem použiť avr ktorých jeden bude navrhovať mi začať?

ScOe Napísal:Citácia:

Chcem použiť avr ktorých jeden bude navrhovať mi začať?

Citácia:

Cant I začínať jednoduché AVR s jednoduchým envirnment na mojom bredth Boada?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back