Automotive 24V problémy napájania

F

fuzzzy

Guest
Ahoj, ja som pracoval na automobilovom zariadenia, 24V. Ja používam IPS6011 od International Rectifier. Funguje to OK, ale pri pokuse o nabíjaní batérie IPS horieť. Všimol som si, že nabíjačka sa dvíha napätie 29V a 28V v dátovom liste, je maximálny trvalý napätie tohto zariadenia pri 36V je maximálna napájacie napätie. Ako môžem chrániť svoje zariadenia? Myslíte si, že IPS je príliš nízke napájacie napätie 24 V aplikácii pracovať na automobilový priemysel?

IPS6011 je napätie len na nízkej .. Ja by som do blízkosti alebo nad, jej maximálne hodnotenie .. Majte na pamäti, že auto je napájací zdroj je veľmi "špinavé" a bodce všetkého druhu sú úplne bežné .. S pozdravom, IanP

mohol by ste mi navrhnúť podobné zariadenie pre použitie v tejto aplikácii? A ak môžem použiť 2 alebo viac diód v sérii s napájaním, aby sa nižšia o 2V?

Použitie diód k poklesu vstupného napätia môže spôsobiť problémy, keď priestor Batéria sa nenabíja. Má IPS6011 sa zahrievajú, ak sa batéria nabíja, ale záťaž je vypnutý? A čo keď je záťaž na veľmi nízkom zaťažení, ako 1K odpor? Ak sa dostane v dôsledku horúceho vo vypnutom stave, alebo len ľahko naložené, to by znamenalo, že hluk hroty z alternátora pôsobí vnútorné uzly v rámci vykonávať Zenerove a konzumovať veľké množstvo prúdu. Môžete skúsiť pridať ďalší filter na vstupe, ako cievky a kondenzátora. To by malo obmedziť hluk hrotmi. Chcel by som tiež odporúčame obrátiť sa na Medzinárodný Recitifer. Sú veľmi dobrí v odpovedi na otázky aplikácie s ohľadom na ich zariadení. Napríklad, datasheet uvádza dve hodnoty pre VCC max, 36 a 28V kontinuálne. Za akých podmienok sa tieto dve platiť?

Čo keď je zariadenie openload? V mojom obvode Tento prístroj má väčšinou induktívne záťaže. ale niektoré z nich môže mať záťaž odpojená, ak nie je použitý. a to by sa mohlo stať, že sa aktivuje náhodne užívateľ. Myslíte si, že couls príčinou tohto druhu závady na vyššie napätie? teraz som to skúsiť, ak horí v týchto podmienkach.

Čo keď používate DC-DC konvertor a zápas 30V ako výstup? Myslím, že potom to nebude mať žiadny problém s nabíjačkou - Možno by si si mal iplement nejakú osobitnú ochranu. Skončíte s duálnym výstupom zariadenia! D.

Nie je to dobré riešenie pre mňa 30 V DC. sa zvýši jeho cena veľa. Myslím, že budem meniť zariadenia. Použitie Profet Infineon. Vždy elegantný vysokú bočné vypínač. certifikované pre 12 a 24 využitie v automobilovom priemysle. What si o tom myslíte?

fuzzzy, mohol by ste povedať viac informácií vo vašom obvode a účel, dúfam, že môžeme zistiť, rozumné riešenie. nguyennam

nguyennam, je môj okruh určený k pohonu nejakej Hydraulické ventily. namiesto použitia relé ako starý okruh som sa rozhodol použiť solid state zariadenia. Volím IPS série. My Prístroj je napájaný 12V alebo 24V batériu. Bez problémov 12. Bevice má 1 IPS6011 (zabezpečenie) k moci až 12 rôznych IPS6031 (práca max. 2 v čase s 2amper). Pri testovaní 24 Iconnected Automotive nabíjačky batérií a po niekoľkých minútach (keď obvod bol nefunguje: všetky výstupy uzavreté), počul som šepot na zariadenia a IPS6011 zahriať. a všimol som si tam bol skrat na GND a IPS6011 bol v ochrane pri 1 alebo viac IPS6031 skratovaný na VCC GND (rozpadla). Napätie na batériu z nabíjačky je 29V. Neviem teraz, ak IPS6031, ktoré sa nepodarilo bol pripojený k ventilu alebo boli otvorené. takže nemôžem povedať, či to bol otvorený zaťaženie problém. Urobil som niekoľko testov s jediným IPS6031 pripojený, alebo nie ventilu a napätie do 35V, ale fungovalo to správne, bez chyby. Neviem, čo si mám myslieť. Datasheet hovorí, že bude akceptovať iba IPS trvalého napätia 28V až 36V DC. Čo si myslíte o tomto probléme?

Dovoľte mi, aby som vás opýtať na túto otázku: Miesto hranie sa s vysokou bočnou spínač na svojom, že napätie limit (y), prečo nepoužívať jednoduchý nízke strane prepínača .. pozri priložený obrázok .. Tieto N-kanálový MOSFET napájací môžu ľahko vyrovnať s 12 alebo 24 voltov inštalácia a vydrží zosilňovače prúdu .. Len niekoľko myšlienok, ktoré vám pomôžu ísť .. S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back