Automatický vysávač

S

SSP

Guest
Navrhol som automatický vysávač je môj posledný rok projektu. Je prepojený s TSOP1738 infračervenou senzorov a motorov. čidla zmysel prekážok a ich výstup je uvedená ako vstup do motorov. HV aj použité P89LPC922 čip od spoločnosti Philips v mikrokontroléru pre môj problém je, že senzory a ovládače obvodu pracujú samostatne, ale ideálne, keď je všetko intefaced spoločne s mikrokontrolérom, aplikácia nefunguje. Motory sú stále vlastné prúd z mikrokontroléru. Môže niekto navrhnúť, čo by mohlo byť možno problém?

Problém môže byť v P89LP .. spôsobiť jeho maximálny výstupný prúd je 80 mA, a Vysoko probabble, že motory "žerie" viac. Používate nejaké motora vodiča? Pretože ak to neurobíte, bude mikroprocesor automaticky vynuluje, ak výstupný CURENT dostať vyšší ako 80 mA.

Áno, im pomocou aktuálneho ovládača. to je hlavný dôvod, prečo reson chatu, ktorá nie je schopná prísť na to, problem.If im používate ovládač by mal fungovať motory. Myslel som, že problém mohol byť s čipom, takže som ju nahradila, ale htta nebolo tomu tak.

Môžete mi vysvetliť mi, čo znamená veta "senzory a ovládače obvode pracujú individuálne dokonalé" znamená? Rovnako ako to funguje, keď jeho odpojenie? Môžete to nejako vegotta ladenie. Ak je problém v čipe sa pokúsi pripojiť som diódy alebo žiarovky (alebo niečo, čo môžete vidieť) a program je zažiariť a notshine forexample každý desiaty cyklus programu, alebo len za secnond.

Áno, to je RGT. pracujú, ak nesúvisí s čipom. Skontroloval som výstup každého z týchto prvkov s multimetrom a dávajú požadovaný výkon. ale vyzerá, že je nejaký problém s rozhranie [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hod 46 min: [/color] [/size] Ako môžem dosiahnuť ISP programovanie cez tento čip? Chcem naprogramovať čip bez toho, aby rozhranie RS232

My ISP programátor používa RS232 :). Neviem, či čip je programovateľná. Môžete sa spýtajte v sekcii mikroprocesorov tohto fóra. Im istý, že vám môže pomôcť tam.

1. Musíte uviesť údaje Motor vodiča. 2. Už ste blokovacie kondenzátory, na príslušné miesta??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back