Audio zasiahol do mobilného telefónu GSM

P

prd

Guest
Môj počítač so zvukovou kartou s hlasitý odposluch. Keď som môj mobil miesto u môjho počítača a tam je volanie do mobilných telefónov. Reproduktory budú volať nežiaduce zvuk. (Myslím, že je zvuk komunikáciu medzi mobilným telefónom a RF siete) Ako môžem znížiť tieto nežiaduce zvuk. Prosím, povedzte mi, na miesto, môj telefón 10m od môjho počítača. Vďaka vopred. PRD

Celkom jednoduché: 1) tienenia všetkých káblov, 2) Používajte iba tienené konektory s RFI filtrami, 3) skríning všetkých elektronických dosiek. Zvukový signál je vďaka pulzný výkon RF, ktorý zmení polarizácia bodu tranzistora (obaja diskrétne a integrované v IC) v závislosti na rectifiyng vlastnosti uzlov. Mandi

Vážení Mandi, moja zvuková karta je v PC, a reproduktor je mimo spojenia s káblom. Chápem, čo robiť s 1) a 2). Ale čo 3) skríning všetkých elektronických dosiek. PRD

Ahoj počítača prípade, že je obrazovka, bez potreby ďalších obrazoviek nielen drôty môžu spôsobiť problémy

Môžem povedať, že väčšina zásahov pre istotu sú od káblov, ale ja neviem, či ste niekedy videli tienený pole: pokúsiť sa otvoriť akýkoľvek HP RF nástroje a uvidíte množstvo skrutiek a tesnenia používa; za to, že zvuk dosky je "chránená" iba hornú skrutku príruby a nič iného. Z tohto dôvodu som si nemyslím, že počítače sú skutočne chránená pred RF prostredia, aj keď prejdú označenie CE. Ak chcete znížiť fenomén snaží chrániť káble a dať nejaké SMD kondenzátory (povedzme 1 nF) medzi piny konektora a GND. To vám pomôže niečo. Mandi

Chalani ak PC je ovplyvnený, je možné vidieť pulz na výstupe reproduktora počítača. Ale verím, že problém je hlavne v reproduktore zosilňovača. Mobil vyžaruje asi 2 Watt, na 1 / 8 sekúnd (v najhoršom prípade, adaptívne management moc sa nepoužíva ani základnú stanicu signál je veľmi nízka). Myslím, že je zosilňovač reproduktorov je najviac postihnuté časti. Nesnažil som sa filtrovať cez 900-1800 capasitors na trans vstupe. Pretože vlny ľan GTH je príliš krátky na 35 -15 cm plošných vodičov s ohľadom rezonancia alebo anténou účinky, Buïte by bolo možné vyskúšať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back