Atmel SAM-ICE na Segger J-Link konverzie?

J

Jayson

Guest
Atmel SAM-ICE je OEM verzia Segger J-Link a funguje iba s procesormi radu AT91 ARM. Je možné previesť Atmel SAM-ICE na non-obmedzené Segger J-Link dokáže pracovať s inými procesormi ARM výrobcovia? - Jayson

To nie je možné. Jedná sa vlastne líši aj pre čip Atmel, funkčnosť je rovnaká, a máte pravdu, je SAM-ICE vyrába Segger. Skutočný J-Link nestojí na svete a ak chcete používať so zariadením NXP, by som odporučil kúpiť IAR SK, ktoré si môžete objednať u www.lpctools.com s J- Link na 300 dolárov. Robert Robert

Ak hľadáte na webe (mám sonsivri), je "kompatibilné" s plnou verziou schémy, FW (binárne) a stravovanie. Dalo by sa štúdie, v prípade, že hardvér je rovnaký, by som dessolder pôvodnú AT91SAM a spájkovanie vopred programmend s týmto "kompatibilné" verziu, to je spôsob, ako ušetriť pár babiek s kompatibilným hardvérom predávané na na mnohých obchodoch, ako je pnlab a VME. Ak ste dosť dobrý SMD spájkovanie, v prípade problémov stačí nahradiť starého ramena späť a zabudnúť na mod si J-link. Ja, osobne, nebude riskovať, že bežím na verziu kompatibilné a bude mať moju debugguer, ako to je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back