ARM procesor - žiadosť o prostriedky

No, možno Lart je dobrý projekt, ale nepracuje s Samsung s3f441. testovaný. Bol som tak rýchlo a nečítal vôbec. Zdá sa, že nie je simple port tlačiarne JTAG rozhranie pre spúšťanie blesku do s3f441 flash pamäte. Ja som tak lenivý, aby modificatons na Lart JTAG. Ale viac hláv viac vie .. Je any1 videl niečo ako JTAG, ktoré môžu Flash spustenie v ramene Flash? ok tu sú dve možnosti aj napísať niečo do ruky blesk. Prvá je cez JTAG, druhý je: niečo ako "anjel", "Boot" už musí byť blesk a to init ruku po resete a robí UART pre kanál pre spustenie systému. JTAG je pre ladenie HW a spôsobujú treba niečo ako viac ICE, pekný, ale na veľa peňazí, len to skúsiť. Ok Hľadám simple port tlačiarne JTAG rozhranie SW, ktorý môže Flash spustenie v s3f441. trecie www.cfly.org alebo www.samsung , alebo kto vie ... ide o Joos

Ahoj Joos! Myslím si, že môže komunikovať cez PC paralelný port pre každého IC s JTAG. Jediný problém je softvér. Pripojil som k Samsunng S3C44B (ARM7TDMI) cez jednoduché rozhranie (Macrigor wiggler klon http://jtag-arm9.sourceforge.net/circuit.txt ) a viac GreenHills 2000. Crack na to sa môžete opýtať na fóre želanie elektróda. Myslím, že váš čip je podobný S3C44B. Pre SrongARM Intel dáva FlashProgramming utility - iba 5 drôtov a 4 rezistory je nutné pogram Flash cez bounday skenovania. Bohužiaľ Strong Arm nemá hardware ladiaci port. S pozdravom VladZ

Dobrý deň, Ak chcete dekódovať MPEG-4 alebo DivX filmy s PXA250 budete mať niektoré obmedzenia: - Core samo o sebe dosť sily na dekódovanie pôvodného filmu, ale obmedzením je, že zobrazenie. Ak chcete použiť vstavaný ovládač LCD pre zobrazenie filmu, ktorý bude používať aplikácie. 75% perrformance LCD, pretože ovládač je na rovnakej pamäťovej zbernice ako SDRAM, Flash, atď To bude opravená v novej série Vertigo. Takže ak si chcete postaviť DivX prehrávač, mali by ste použiť nový procesor OMAP od Texas Instruments, ktorí majú DSP 55xx a Arm9T stavať vo vnútri. To si vybudovali v dostatočnom množstve RAM a video BUS je oddelený. Existuje však aj ďalšie obmedzenia: - TI neponúka akékoľvek kodeky MPEG, MPEG4, MP3 atď pre DSP. Môžete si ich kúpiť od 3. strany za "abnormálny" cena alebo vytvoriť sami. Beste ide!

Urobili sme s použitím Samsung S3F441 v našom súčasnom projekte, This veľkosť je malá, a FLASH a SRMA je v pohode. Samozrejme ruuning v thumb režime +. Máme ju ladil ruuning na 30MHz a stabilita je v poriadku Wonder, ktorý prevádzkuje ju na 40MHz. Ak sa pozriete do webových Samsung, je nová verzia tzv S3F443, ktoré môžu byť operrated na 80MHz. Ale to nie je pinovo kompatibilný s S3F441.

Prosím, pozrite sa pripája [color = red] / Upozornenie # 1 - Nepoužívajte vkladať zo siete, tak po spojení! / [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back