anténny sústavu problém

D

dopravca

Guest
Mám dotaz:
trojbodový source antény s rovnakou amplitúdou a fázy sú umiestnené na rohu trojuholníka ako hodnotu uvedenú.
nájsť rad faktorov a sprisahania to.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Dopravca Napísal:

Mám dotaz:

trojbodový source antény s rovnakou amplitúdou a fázy sú umiestnené na rohu trojuholníka ako hodnotu uvedenú.

nájsť rad faktorov a sprisahania to.

aj hľadanie riešenia tohto problému nie je nový problém
vďaka

Použitie kruhové pole faktor pre eaxmple, na strane 467 z knihy Stutzman., S N = 3 a Phi = 120 stupňov.

To je delta fáza problém

Preto pozor na delta rytmov v RF antény

Jedná sa o 'Portál' uzavreté systém

tak je a 1 / 2 delta zisk pole

niekto môže vyriešiť tento problém a nahrať ju
vďaka

Nikto sa riešenie?
To je problém, Kraus (1th vydanie - 1959)

Ospravedlňujeme sa,

V čom je problém?
maticový vzorec faktor (za predpokladu, že platia nasledujúce 3 podmienky: všetky prvky sú a) rovnaké, b) orientovať sa v rovnakým spôsobom a c), ktorý pôsobí na rovnakej frekvencii) je obyčajný!to zvládne akýkoľvek druh geometrie (lineárne, rovinné a 3D).Pole faktorom je funkcia len a) geometrie (zmenšený na vlnovej dĺžke) a b) excitácia práva (amplitúda a fáza).Formual je Weele známy a je hlásená v akejkoľvek antény knihe.
Prosím, ujasniť si svoje problémy alebo poskytnúť exampe.

čau.

Chcem vedieť, že tam, kde môžem použiť pole faktorom vzorec?čo je pôvod tohto problému a ....

Ak váš antény sú rovnaké e "orientovaný" v Rovnakým spôsobom môžete použiť maticový vzorec faktor.Každopádne vidím, že ste pole sa skladá z iba troch prvkov (na trojuholníkové siete), že som asi zostať na spoločnej rovine, tak, aby maximalizoval vrchol directivy v boresight smere máte len kŕmil je vo fáze s rovnakou amplitúdou!

poľa faktor vo vás prípade je (s t a f uhlové súradnice):

F (t, f) = SUM (i = 1 .. 3) [(i) * exp (B (i)) * exp (x (i) * sin (t) * cos (f) y (i ) * sin (t) * sin (f)]

ako je uvedené vo vzorci iba gemetrical pozície a excitácie sú zapojené.

Smerovosť je úmerné F (t, f) ^ 2.Ak chcete brať do úvahy spoločnú vyžarujúceho prvku faktor (ES (t, f)) máte

E (t, f) = ES (t, f) * F (t, f)

pripojený obrys sprisahania vašej konfigurácii!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back