Analog Devices iCouple technológie

V

vdaniel

Guest
Prosím, ak niekto má reálne skúsenosti s Analog Devices iCouple zemiačiky?
Mám veľa bolesti hlavy s optočlenov 'spoľahlivosťou počas mnohých rokov a je veľmi lákavé prejsť na iCouple technológie.Ale jedľa chcem poradiť od kolegov.Okrem toho je vyzerá divne, že Digikey nemá tieto čipy.

Varuzhan

V minulom roku som prítomný iCoupler konferencia usporiadaná zariadenia Analog.Nič mi nezostalo, ale v mojom mozgu.Všetko, čo som si našiel, že v súvislosti s conferece je tento dokument a dar švajčiarskej-made nôž.Želanie je to užitočné.

mikrofón

-------------------------
http://www.ezpcb.com
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Som prekvapený, ďakujem, že takéto revolučné nová technológia má taký malý záujem o toto fórum (a celej komunity návrhárov?).Po prvé by malo byť oveľa spoľahlivejšie, pretože je absolútne kremík a nie hybrid.Po druhé je to veľmi rýchlo.
Pred niekoľkými rokmi som navrhol aktívny zrkadlo kontrolný systém pre MAGIC Gamma-Ray ďalekohľad.Tam sa používa asi 200 optočleny (vnútri MAXIM MAX1480 IC) a počas 4 rokov sme 5 LED chyby, takže optočleny sú prekážkou pre celý spoľahlivosť systému.Teraz som robiť pokusy s Analog Devices ADM2483 RS485 rozhranie čipy iCouler a ich práca je veľmi dobrá.Hodlám nahradiť všetky optočleny s iCouple čipy v nových MAGC-II telscope design, ale ako som sa chcem vedieť kolegami názory.

Varuzhan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back