analóg Layout Engineer, zručnosti

D

dansden

Guest
Dobrý deň, rád sa na tomto forum.recently som dostala hovor z firmy na pohovor na miesto analógových Layout Engineer. Chcel by som vedieť, aké sú témy, by som mal byť silný a účasť na rozhovore. Toto je miesto pre čerstvejší. Prosím, môže niekto uviesť zručnosti potrebné v elektronike, Electricals geometrické základy analytické ...

No, ja appered pre podobný rozhovor, ako čerstvejšie pre analógové rozvrhnutie ... Pýtali sa: - 1) ASIC prietoku 2) Výroba Zásady (v detailoch, takmer 50% z interview) 3) Základné analógové elektroniky. (Opamps,) 4) základný digitálny 5) Základné usporiadanie (ma požiadala, aby som k tomu dispozície pre NAND) Dúfam, že to pomôže ... Veľa šťastia!

jedným z dôležitých témou je, ako sa zápas rozloženie. buď pomocou spoločného ťažiska, multifinger tranzistor a iné rozloženie techniky.

Áno, myslím, to, je tak dôležitý zápas, a premýšľať o tom, hluk je topánka

Jeden priateľ mi povedal, že počas jeho rozhovoru pýtali sa ho viac o: ESD antény pravidlo Electro migrácie Latch-up Jedná sa o veľmi dôležitý dizajn cosiderations nie?

Dispozícia je dôležité. Softvér nemožno automatizovať.

Bol som požiadaný o latchup. antény účinok a usporiadanie kondenzátorov. Prečítajte si kapitoly o analógové rozvrhnutie Razavi analógové knihe ic

Ja som nový na analógovom dizajne ..... pls dať nejaké pokyny pre spustenie analógového designu

hai, kousi_sen po knihe VLSI designu techniky pre analógové a digitálne obvody Allen, Geiger

Pre pochopenie usporiadanie analógové techniky plz prejsť tieto knihy chapter.1. CMOS analógové obvody B. Razavi (príloha) 2. CMOS obvodov Baker, Boyce, a Lee (analógové a zmiešané signály časť) 3. Umenie analógových Design by A. Hasting 4. Základy rozloženie svätý a svätý.

Áno, Layout Engineer, mali by ste sa viac starať o ESD pravidlá antény Electro migrácie Latch-up zápas tranzistora, biplor, MOS, kondenzátor atď

Prečo nie začať od základnej usporiadanie, usporiadanie masky, choďte na túto umenie rozvrhnutie

V analógové dispozičné riešenie, je nutné poznať: - techniky polovodičov (je to dôležité, pretože pri navrhovaní rozloženie je veľmi blízko s kremíkom výrobcovia), - základné Elektronika: Musíte pochopiť, ako toto zariadenie funguje (trasistors, zosilňovače a podobne). - Niektoré fyziky a chémie. Keď to viete, musíte potom si prečítajte nejaké knihy, napríklad "umenie analógové layout" a potom sa musíme poučiť z príkladov od predchádzajúcich rozvrhnutie. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back