B
buenos
Guest
Dobrý deň. Môj nový problém o odpore / kondenzátor stopy v značkových Altium 6: Ak priradiť i 0603 (alebo iné) stopu zo starého (dxp2004) knižnice komponentov, a potom dal na PCB (design> import zmeny ...) , potom komponenta bude len 2 bloky a text. Pôvodná linka okolo zložka nie je vidieť nič viac. Takže, keď som si 2 odpor vedľa seba, potom my nemôžeme vidieť to, čo pad, pre ktorý komponentov. Dívala som sa, pomocou novej stopy knižnice. to vyzeralo dobre, pretože tam boli malé čiary medzi vankúšikmi, znamenať, že to sú pre rovnakú súčasť. Ale, stopa mená ar lôžko: napríklad pre 0603 odpor: RESC1608L. Peaple, ktorý sa postará o nákupe, a továreň nebude schopný si uvedomiť, že veľkosť je potrebné. Každý na svete používa tento: 0603 na označenie veľkosti, ale Altium začala používať novú metódu: 1608-v novej knižnici, keď som pridať stopu, to znamená dlhý názov pre stopu: RESC1608L-0603 ... ale neskôr na konci zmizne. Aj keď urobím BOM, alebo len chcete overiť v SCH / dps dokumentu. Takže aké je riešenie? Preto je nový protel ruší linky okolo komponenty? Ako si môžem vziať späť? alebo Ako môžem získať späť stratené stopy meno koniec?