Altium diffpair smerovanie stucks

B

buenos

Guest
Dobrý deň. keď chcem trasu diferenciálnej pary s Altium, že stucks príliš často. Napríklad to cesty 1 cm, potom stucks, a doesnt chcieť pokračovať. iv prípade, že dĺžka zodpovedajúca je voľná. Niekedy mám chuť na trasu 3 mm, ale snaží sa trasu 1 cm, pretože je súčasťou 7 mm ďalej, to stucks a doesnt cesta 3mm. V niektorých prípadoch, keď sa pokúsim na trasu na hornej vrstve, a tam je súčasťou na spodnú vrstvu tak, ako to stucks. Vyzerá to, že ak si myslia, že zložka je v hornej vrstve. Tak som sa na cestu s normálnou smerovania. Alebo trať kúsok, vyberte stopy, potom sa presuňte na koniec stopy na správnu cestu. potom vôľa bude zadaná hodnota.

To znie, ako by ste sa spravidla konflikt niekde - asi v klírens pravidlá. Ak ste sa zaseknete, potom interaktívne smerovanie musí byť v "stop na prvý konfliktné" režimu. Skúste na bicykli interaktívne smerovanie na iný režim stlačením klávesu Shift R ". Ostatné druhy sú "none" a "Prechádzka okolo protichodných" - jeden z nich vás z neuvízly. Iné riešenie by bolo, aby sa pokúsila nájsť pravidlo, ktoré je príčinou konfliktu, a upraviť ju.

Dobrý deň, mňa zase. po 3 rokoch, stále mám problémy s Altium diffpair trasy: Snažím sa cestou z diffpair Psie kosť priechody pod BGA. začína smerovanie P na vybrané vnútorná vrstva, ale to chce trasu N v hornej vrstve od podložky BGA namiesto VIA. Autobus je vyrobený z 40 diffpairs, musím cestu von na 3 vrstvy. Nemôžem sila 1 smerovanie vrstvy, a tiež fanout je abviously v hornej vrstve, takže nemôžem zakázať, aby sa horná vrstva smerovanie vrstvy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back