Altium 6,7 pomalšie ako 6,6?

B

buenos

Guest
Dobrý deň, ako som si uvedomil, že môj Altium spomalil po nainštalovaní aktualizácie 6.7. Je to možné? Prečo je to? Napríklad keď chcete presunúť zložku, som na neho kliknete, musím počkať 2 sekúnd, potom sa budem môcť presunúť. Alebo keď chcem pokračovať v smerovaní na stopu, kus, musím počkať 1 sekundu. Mám 3,2 GHz Intel Pentium D s 2GB 533MHz RAM, VGA a dobrý. Bolo to rýchle pred aktualizáciou. Potrebujem 6,7, pretože nové funkcie.

Ako na to? Mal som antivírus, keď som používal 6.6. to nebolo pomalé.

Nie sú žiadne rýchlostné rozdiel medzi 6.6 a 6.7. Je možné, že iné veci deje. Po prvé - jasné DRC značky (Nástroje> Obnoviť Chyba značkami). Ďalšie - AD analýzy terénu a napájanie siete pri každom pohybe súčasťou. Ak vaša doska je pomerne veľké, môže to chvíľu trvať. Tie môžu "schovať" a sieť tak, že sa nedostane analyzované bude Zobraziť> Pripojenie> Skryť Net, a kliknutím na akomkoľvek povrchu alebo moc pin. A konečne - rýchlosť premávky na PCB je veľmi úzko súvisí s tým, ako veľa on-line kontroly Design (DRC), je potrebné urobiť. Ak máte veľa pravidlá pre návrh, môžete vypnúť online kontrolu. Potom môžete robiť pravidelné kontroly šarže. Ak chcete vypnúť on-line kontroly, prejdite na Nástroje> Design Rule Check, kliknite na "Pravidlá pre Check" a kliknite pravým tlačidlom myši kdekoľvek v tabuľke na pravej strane dialógového okna. Zobrazia sa možnosti vypnutie alebo zapnutie kontroly Design za určitých okolností. Ak vyššie uvedené nie je urýchlenie operácie, potom je potrebné sa pozrieť, čo ďalšieho v počítači môže byť tým spôsobiť oneskorenie. Hit CTRL-ALT-DEL vyvolať Správca úloh systému, prejdite k časti "Procesy" kartu, a zistiť, či je to naozaj AD (DXP.EXE), ktorý je pomocou procesora.

OK. thanx. Pokúsim sa im na pracovisku. Možno, že analyzovanie a Konžskej demokratickej republiky je problém, pretože niekedy vidím malú zelenú priebehu v ľavom dolnom rohu .. doska je pomerne veľký a hustý: 1070 komponenty, je 25000 už stopy, ale o 10-30% konečné. tak v najbližších týždňoch to bude viac difficoult, a pomalšie.

1000 komponentov to nie je tak hustá, aký veľký je priestor smerovanie a koľko BGA máte, koľko vrstiev, prosím? Ocenil by som, ak by ste nás bude informovať, ako sa to deje. Snažím sa prejsť z Mentor k Altium a ja som sa nerozhodol. thx,

280x120mm je doska, 8 vrstiev, 4 lyers signál. Pravdepodobne nebudem vyplniť všetky vrstvy so stopami. 2 BGA, jedna sa o 480 piny, ďalšie sa 208. jej veľké a hustý pre mňa, tie predchádzajúce boli jednoduchšie. Ja sa na to zvyknúť. Budem sa snažiť, aby vypínali niektoré vrstvy (napríklad nie je vidieť), myslím, že to bude tiež urýchli. Mal som to urobiť na svoje predchádzajúce projekty, ale to nebolo potrebné.

Buenos - Mal by som tiež spomenul polygónov. Ak máte niekoľko medených naleje na palube, aj tie, treba aktualizovať, keď to súčasť pohyby. Môžete sa zrýchli odozva na softvér, ktorý odstránením záťaže "police" (dočasne uložené) polygónov. Prejdite na Nástroje> Polygon vylieva> Shelve x polygónov. , Ktorý bude ukladať polygónov, ale sledovať ich, takže si môžete priviesť späť kedykoľvek. Polygón Manager je umiestnený v rovnakej ponuke, a môžu byť použité pre rovnaký druh kontroly nad tými, ktoré sú uložené a ktoré sú viditeľné.

Dík Skúšal som všetky z nich je tiež pomalé, keď chcem presunúť stopy, alebo vyberte stopu, alebo cez. Nechcel som vypnúť skrat a odbavenie on-line kontrolovať, pretože som ich potrebujú.

Ste bežiaci v grafickom režime DirectX? Skratka "OI" sa dostanete na stránku preferencie. Ak je váš počítač schopný DirectX 9.0c Shader úrovne 3 s prevádzkou, môže sa urýchliť zobrazovanie grafiky v tomto režime. Ak je váš počítač a grafickej karty nie sú schopné zvládnuť rýchlejšie režim, budete musieť spustiť v pomalšom východiskovom grafiky GDI módu.

Vymenil som grafickú kartu pred niekoľkými týždňami (s Shader-3), a teraz som so systémom priameho x.

som robil "Skryť spojenie" pre GND, ale keď som cestou sledovať GND (súčasť podložku cez), potom to urobiť on-line Konžskej demokratickej republiky, asi 3-5 sekúnd.

Ak ste opustil on-line kontrolu zapnutí každej zmene môžete vykonať na doske bude porovnaný použiteľných konštrukčných pravidiel. Ak urobíte zmenu na zem alebo napájanie sieť, všetky spoje v tom, že sieť sa bude kontrolovať. Vypnutie on-line kontroly nebude zakázať skutočného vyhotovenia pravidlá - môžete stále získať objekt, vyhýbanie sa, ak klírens limit je oslovený, alebo vybraný typ lietadla spojenia atď Proste Netlačte na softvér pre analýzu celého predstavenstva a označiť všetko, čo zistí, že pre každú zmenu urobíte. Páči sa mi odísť on-line kontroluje všetky vypnuté, keď som prácu. Aj potom môže urobiť dávkový DRC kedykoľvek chcem niečo opraviť, a že kontroly nájsť. Urýchľuje reakciu pri práci na veľkých dosiek. Neverím, že niekto potrebuje neustále v reálnom čase kontrolovať všetko, čo urobil a aktívne sa o radu. Skrytie čisté nekončí on-line Konžskej demokratickej republiky, len udržuje softvér z analýzy všetkých pripojení siete vždy, keď presunutie objektu. Vypnutie on-line DRC nezakáže pravidlá, to jednoducho zakáže neustálu kontrolu a podávanie správ (označenie).

OK. Ďakujem. Ja sa vypne všetko. Bála som sa stratí cleaance a skratu vylúčenia.

Tiež to má chyba sever ručné frézovanie a polygón umiestnenie!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back