Alternatíva k USB na JTAG kábel pre Spartan 3 kit

B

bjerkely

Guest
Ahoj chlapci, som Spartan 3 Starter Kit, ktorá je rovnobežná s JTAG programovací kábel, ale nemám paralelného portu na notebooku. Najprv som si myslel, USB kábel JTAG bude robiť svoju prácu, ale stojí 37 $, plus poštovné 77 $, tak Starter Kit je 100 USD, nemôžem si to dovoliť. Ako môžem tento problém vyriešiť? Ďakujem vopred ...

No, z mojej skúsenosti môžem povedať, čo nebude fungovať. Neobťažujte sa s USB na paralelný port adaptéry. Kúpil som jeden tvrdí, že plne emulovať paralelný port. To nebola pravda. Väčšina software sa snaží rozhranie na paralelný port s priamym číta a zapisuje na paralelný port adresy. Pri použití USB na paralelný port zariadenia, tieto adresy neexistuje. Dve riešenia príde na myseľ. Po prvé, je USB box JTAG. Po druhé, je stačí použiť staršie PC cez paralelný port. V práci som sa spustiť Xilinx programovanie softvéru, vplyv, na počítačoch, ako ďaleko ako Win98. Ak je operačný systém je pred WIN2K, môžete sa dostať staršej verzii vplyvu Xilinx. Je však potrebné pracovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back