Allegro Užívatelia --- Je snap typu okraji Príkaz PAD

M

manjeet_hp

Guest
Ahoj všetkým, to je veľmi základná otázka, ale keďže som nový Allegro ... Budem mať základné otázky, ako je to na začiatku. Som zvedavý, ako merať pad okraja k okraju veľkosť (štandardne je snaping k stredu PAD). Vďaka vopred. Manjeet

Existuje iný spôsob, ako pre meranie pad veľkosť ...... Pre horizontálne meranie kresliť horizontálne čiary na okraji podložky a zmerajte vzdialenosť medzi dvoma riadkami a pre zvislé to isté ..

Pri výbere svorkami meracích "vzduchová medzera" je z hrany na hranu veľkosti. S pozdravom, M

Vzduchová medzera je vzdialenosť medzi hranami dvoch podložiek, ale ako zmerať dĺžku a šírku pad ..???? Pretože je priťahovanie na stredu podložky.

V tomto prípade som si jeden takto: 1) Táto metóda je menej presné a závisí na tom, ako je vaše jemné mriežky, namiesto kolíkov vybrať iné segs To vám dáva dosť blízko, rozmer podložky. 2) Ak padstacks pomenovanie nasleduje logicky Dohovoru, môžete použiť informácie získať meno podložky preto rozmerov. Alternatívne je možné použiť padstack editor v Allegro vidieť veľkosť pre daný blok. S pozdravom, M

Ahoj ... Kontrola pad veľkosť pad editor je v poriadku. Ale v mojom prípade aj nutnosť, aby sa moje nároky na klienta ... takže chcem, aby správne uviesť rozmery na stope .... medzi ktoré patrí veľkosť tela, pad veľkosť atď Ale podľa diskusie sa deje, sa zdá, že je žiadne vlastné príkaz pre presné meranie a rozmer podložky na stope itself.If som tlmočenie zle, prosím opravte ma. S pozdravom Manjeet

Ahoj .... Tu je ďalší spôsob, ako zmerať veľkosť podložky. vybrať lineárny rozmer ikonu alebo od rozmeru ...> lineárny dim možnosť vypnúť a možnosti, ako je znázornené na obr. potom sa meria dĺžka / šírka pad Ak chcete zmeniť rozmery šípky čiar môžete zmeniť od rozmeru-> Parametre. dostanete vypracovanie dialógové okno spolu s parametrom editácia

Nemal som žiadne šťastie s predchádzajúcim príspevku. Udržuje merania na najbližší bod siete. Som niečo chýba?

Zmena nastavenia mriežky, aby aspoň hodnotu a skúste to znova pozdravom Neena

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back