ALEBO / CA / D LAY / OU / T a PS / ECC / TR / A Problem

H

hqqh

Guest
Ahoj,
I use PS / ECC / TR / A v10.2 na trase jeden design (4 routinglayer, 2planelayer), ktorá bola vytvorená s alebo / C / AD LA / YO / UT 9.2x.PS / ES / MP / A dokončenie smerovanie procesu sa 100% a bez konfliktov.Ale keď som importovať CCT súbor v LAY / OU / T je veľa unrouted drôty.Všetky tieto vodiče sú pripojené na GND a VDD alebo by mal byť pripojený cez mikro a burried prostredníctvom.Ak môžem použiť bežné cez
to cez dieru palube nie je žiadny problém, ale já stratiť veľa smerovac priestoru.Nemám tušenie .....

Thanks in advance
HQ

Vážení hqqhMusím používať specctra dva roky.môj návrh, že by sme sa mali používať až cez pre váš projekt.to ušetrí náklady na U-li u poslat na FAB.a ja tiež viem, že nie je podpora pre specctra rovinná vrstva, takže keď u směrování podľa specctra, bude mazať vaše lietadlo.Možná U možno použiť allegro alebo specctra hľadanie pre zostavenie svojej palube.
je-li mať akékoľvek problémy, prosím, email na mňa.Budem sa snažiť pomoct U. Moja e-mailová adresa: winterquang (at) yahoo.com

Veľa šťastia

Conca

Hallo Conca,

Ďakujeme vám za vašu ponuku, aby mi pomohol, ale tento problém je teraz vyriešený.
Došlo k chybe pri preklade z ležal / ou / t na sp / ecct / ra s
poradie vrstiev.Takže sp / ecct / ra myslel, že všetky spoje na VDD a GND sa vykonávajú a spal / ou / t má problémy prečítať RTE-file.

riešenie je, aby sa vrstvy v pravej usporiadať podľa skopírovať a vložiť do CCT-file.

Ale i tak, děkuji Conca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back