Ako zvýšiť 1dB kompresia miesto LNA?

W

woodchopper

Guest
Ahoj, priatelia, môj 1dB kompresia bod je-39dB, niekto môže mi ukázať, že riešenie pre zvýšenie, ďakujeme! [Color = red] [/color] [size = 6] [/size]

zvýšiť ur 1 dB kompresie bod, u potrebovať nejakú spätnú väzbu k zníženiu zisku, a tým získať dobré lineárnosti "zdroj degeneráciu" v obyčajný zdroj LNA, potom u nutné optimalizovať bias bod OPERATÍVN Í zariadenia, aby sa najlepší 1 dB, čo je topológia použitie LNA u? khouly

thks za Vašu odpoveď ako prvý, ja používam cascode topolgy. ================================ Potom u nutné optimalizovať bias bod OPERATÍVN Í zariadenia dostať to najlepšie 1 dB bod ======================== som znížiť zaujatosť bod aktívny MOS, ale zdá sa, že žiadne zrejmé zlepšenie.

sa používajú zdroje alebo vysielača degenerácie? a to u zmenil zaujatosť hlavného zariadenia alebo cascode zariadenia? khouly

-39dB P1dB pre LNA znamená, že máte nejaký problém iný, než vydavateľ degenerácia alebo obálky filtrovanie. Tieto prístupy umožňujú ladenie IP3 nie viac ako 10 dB. Pre lepšiu IP3 je potrebné zvýšiť kľudový prúd, a nie k jeho zníženiu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back