Ako znížiť spotrebu prúdu digitálny brány zo štandardnej bunky?

S

safwatonline

Guest
ako znížiť súčasnú spotrebu digitálny brány zo štandardnej bunky?

Ahoj, 1. Brána hodiny na FF 2. Snažte sa, aby inter-connect kratší 3. Použitie nižšej VDD S pozdravom, Ing Han

1. Vyhnite sa nesúvisiace vstupy, pripojiť to buď na zemi alebo zastavil. 2. Používajte nízkou spotrebou typu IC. 3. Použitie CMOS miesto TTL typu. 4. Používajte vysoko R pullups. ex. použitie 10k namiesto 1k.

Vlastne som si chcete nejaký netradičné metódy na zníženie prúdu v digitálnej brány pre špecifické technológie IC povedať 0.18um a 1.8V, ktoré majú už štandardné bunky 0.18um

Nie som si istý, ale môžete skúsiť znížiť dimenzovanie i slovná hračka a PDN normy buniek (ak používate štandardné CMOS). Ale to by trade-off s obvodom rýchlosť.

Nie som si istý, na ktorom zlieváreň 0.18um u budem používať ... ale myslím, že existuje niekoľko typov tranzistorov u môžete použiť na zníženie AC / DC úniku ... to, čo som mal na mysli práve tieto nízkou spotrebou, alebo tučný oxidu typ tranzistora miesto tých všeobecného typu ... U bežne potrebné vymeniť úniku pre výkon ... Napríklad pri prechode úniku AC Idsat aktuálne ... zníženie W / L sa zníži únik AC, ale znížiť rýchlosť / sila ... btw, myslím, že u hovoríme o štandardné bunky, ja neviem, či je možné zmeniť ... haha sorry ... Som naozaj na štandardné mobilný ... sp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back