Ako zlepšiť PSRR z BGR?

T

tsai_chin_wei

Guest
Ahoj, ja som navrhovanie a BGR PSRR simulácie zmiasť mňa. Aj simulovať PSRR + pridaním zdroj DC (amplitúda = 5) a AC zdroje (amplitúda = 5) na VDD a PSRR + je o 70 dB,. Rovnako tak som simulovať PSRR tým, že pridá-DC zdroja (amplitúda = 0 V) a AC zdroje (amplitúda = 5) na VSS a PSRR, je o 0 dB. korenie príkazy: VDD VDD GND DC = 5 AC = 1 VSS VSS GND DC = 0 ............. pre PSRR + simuláciu VDD VDD GND DC = 5 VSS VSS GND DC = 0 = 1 AC. ............ pre PSRR simulácie Tak ja neviem, či simulácie majú pravdu. Ak je simulácia sú v poriadku, ako zlepšiť PSRR-Z BGR?

Tie SIM je správna. Jediný spôsob, ako zlepšiť PSRR, je použitie diferenciálnej výstup BGR.

[Quote = ebalboni] Ste SIM karty je správny. Jediný spôsob, ako zlepšiť PSRR, je použitie diferenciálnej výstup BGR. [/Quote] môžete poskytnúť viac informácií o "diferenciálnej výstup BGR" Vďaka!

Druhý spôsob, ako zlepšiť PSRR je použitie bandgap napätie referencie so zosilňovačom.

Myslím, že PSRR-= 0 dB je v poriadku, pretože sa navrhovanie referenčné napätie vzťahujúce sa k zemi. To znamená, že odkaz bude nasledovať pozemné napätie, ak PSRR-= 0 dB. Ak naozaj chcete zvýšiť, musíte navrhnúť referenčné napätie v spojení s iným napätím potenciál.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back