Ako zistiť, vydavateľ a zberateľ tranzistor?

W

wisepie

Guest
Pomocou multimetra na určenie základu, emitor a kolektor tranzistora ... Čo som si ich 0.6V a 0.57V ... Pozitívne sondy je základ, ale ako zistiť, vysielača a zberateľov.

pomocou multimetra, zistíte, že je nekonečný odpor (naprázdno) medzi E a C a úbytok C bude viac.

wisepie, vydavateľ založiť zvrátiť prierazné napätia je typicky okolo 7V. Môžete vložiť veľký odpor v sérii základni vŕbový prút, a merať napätie, pri ktorom prúd začne prúdiť (Avalanche aktuálne). Séria proti zabráni nadmernému toku prúdu a následné poškodenie prístroja. Terminál (E alebo C), ktorý má najnižší prierazné napätie je vydavateľ. S pozdravom, Kráľ

Len chcem vedieť, 0.57V, je terminál (E) alebo terminál (C)

Križovatky s najnižším dopredu čítania je križovatka pred naším letopočtom. 0.57V vo vašom prípade bude čítať bc

wisepie, Vaše pôvodné príspevok nie je jasne, za akých podmienok a 0,57 0.6V nie sú merané hodnoty. Predpokladám, že ste nejakým spôsobom núti známy prúd každej križovatky (BE, BC), jeden po druhom, a meranie diódy klesá. Máte dva javy, ktoré majú tendenciu čeliť. Na jednej strane križovatky BC Hase väčšiu plochu, čo by viedlo k zníženiu napätia pre daný prúd. Na druhú stranu, zberateľ región má nižšiu úroveň ako doping vysielača región, ktorý by Ted k zvýšeniu napätia BC pre daný prúd. Mám záujem o to, ako E-design prišiel k jeho / jej záver. S pozdravom, Kráľ

Bol som touto metódou už niekoľko rokov so svojimi Fluke merač funkciu diódy testovania. Najnižšia čítanie je vždy križovatky pred naším letopočtom, a to iv prípade, že čítanie sa líšia iba o 1 digit.

Vysielač bude ten s väčšou úbytok napätia a druhý bude zrejme zberateľ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back