Ako vytvoriť a prístup k súborom DC syntéza log?

D

drizzle

Guest
Viem, že tam sú niektoré súbory protokolu ohlásiť systhesis pokračovať po systhesis s prekladačov,. bežne používame log súbor pre kontrolu chýb a iné problémy. Ale ako by som mal vytvoriť súbor denníka? ide o mrholenie

Ahoj, zatiaľ čo vystrelí príkaz dc syntheis len môžete požiadať ju vyrobiť log súbor .. To môže byť napísaná pridaním "-o. / Log / Design.log" do paľby príkaz .. To, napíšte celé konanie v log súboru v samostatných log adresár vytvoril v pracovnom adresári ... UPOZORNENIE: vytvoriť protokol DIRECTRY v pracovnom adresári ... Alternatevely môžete použiť "|. Čúrať / log / Design.log" pre beh log ..

streľby príkaz? Stačí príkazom takhle "write-o. / Log / design.log" Zdá sa, doesnt ok. Len som to skúsiť. Nástroj tiež prevýšenie podporu "| cikaní" príkaz vďaka Nanda

Myslím, že .. > Dc_shell-t-o / log / filename.log alebo> dc_shell-t |. Tee / log / filename.log som NT istý, či to je "čaj" alebo "čúrať" pazderia.

Ahoj Shiv, čo sa u uvedeného nie pokračoval vo svojej nástroje počasia prvej alebo druhej ja neviem prečo

Ahoj mrholenie .. Budem pozrite sa na tento problém .. btw, ktoré verzia DC U VHA?? Je to XG režim? alebo DB režimu?

je to tričko je linux príkaz a nie prekladačov špecifické. Takže bez ohľadu na režim u použiť na spustenie DC to funguje. EX tcl režim dc_shell-t | tee log a

[Quote = shiv_emf] Je XG režim? DB alebo režim [/quote] DB režimu, ak sa môj nástroj nainštalovaný na Solaris, Linux nie, môžem použiť príkaz "dc_shell-t | tee log a"? použití príkazu pre režim Tcl, rovnako ako tento: dc_shell-t> dc_shell-t | tee log a mám pravdu, rsrinivas? 3ks mrholenie

Myslím, že u je možné, ale nie som si istý, ako som sa pracuje na systéme Solaris. Stačí skontrolovať ur pomôcť Solaris zistiť, či existuje thecommand ako my človek tee získať informácie o tee velenie v Linuxe. a ďalšia vec je v konzole pred začatím prekladačov u musieť použiť "dc_shell-t | tee log a" príkaz spustí DC v režime shell a všetky vstupné prúd na ur obrazovke sa tlačia v súbore log (všimnite si, že je len názov súboru bez prípony) do ur session pre tento príkaz je hotový. spustiť skript Tcl použitie pod príkazu dc_shell-t-f project.tcl | tee log a Srinivas

Dobrý deň, v pevnom dokumente nájdete odpoveď. Existuje mnoho methodes vytvárať log.the vyššie (mrholenie, rsrinivas) je jedným príkladom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back