Ako vypočítať plánovanie meškanie?

R

robotn

Guest
Zdravím všetkých,

Plánovanie oneskorenie paketov pre plánovač prepínať medzi fronta = packet sezie / výstup odkaz šírku pásma.Je to správne?

Ocenil by som, či niekto miesto mňa odkaz na vyššie uvedenej veci.

Ďakujeme vám.

robotník,

Dúfam, že tento dokument pomôže,

mindrover
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Plánovanie oneskorenie paketov pre plánovač prepínať medzi fronta = packet sezie / výstup odkaz šírku pásma.Je to správne?

Ocenil by som, či niekto miesto mňa odkaz na vyššie uvedenej veci.

Ďakujeme vám.

Nazdar,

plánovanie oneskorenia závisí na plánovanie policythat je používaný.Napríklad v prípade Round Robin (RR) politiky, je-li BW dispozícii je potom rovnaký plánovanie oneskorenie je konštantná pre každého užívateľa.

Ak používate Proporcionálny Fair (PF), potom používateľ s najvyššiu priemernú rýchlosť bude mať väčšie meškanie.

tak existuje veľa plánovanie politiky a plánovania oneskorenie pre užívateľa, závisí úplne na plánovanie politiky využívané.

Dúfam, že to pomôže.

Jo ešte jedna vec, u podrobne študovať môžete vidieť niektorú z týchto kníh:

Kanál Adaptívne technológie Vincent KN Lau et al

Bezdrôtová komunikácia od Andrea Goldsmith

Základy bezdrôtovej komunikácie David Tse et al.

BR,

Arif Khan

Stlačte prosím pomohol mi!!

woo 3 body ... Ďakujem mi, že ...hehehe

Ako v mojom chápaní, podľa vzorca uvedeného v môj prvý príspevok je použiť na simuláciu, ako rýchlo (tj oneskorenie), paket by mal byť poslaný do väzby na základe parametra prenosovej rýchlosti.Pokiaľ ide o Round Robin sa obáva, meškanie vypočítané z rovnice môže byť použitý ako interval prepínanie medzi frontami.Napríklad interval je 5 sekúnd a tam sú 4 fronty.Plánovač len dequeue na každej fronte na každých 5 sekúnd interval.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back