ako vypočítať nastavenia a doba držania, a to vďaka

Dobrý deň! pleasesent ma attactchment na ravindranitj@gmail.com [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Prosím pošlite mi ako nemám dostatok bodov na stiahnutie.

Ahoj, môže niekto poslať mne ppt môj mail id:-kapil0409 @ gmail.com

(Nastavenie času na pin celého čipu) = (nastavenie času flip-flop dát pin) - (min hodiny meškanie z čipu PIN do PIN FF) + (max. oneskorenie dát z čipu PIN do PIN FF) [size = 2] [ color = # 999999] Pridané po 49 sekundách: [/color] [/size] (doba prevádzky pri PIN celého čipu) = (Hold Time na flip-flop údajov PIN) + (max hodiny meškanie z čipu PIN do PIN FF) - (min oneskorenie dát z čipu PIN do PIN FF)

[Quote = GCK] Dobrý deň, mám dobrý ppt pre nastavenie a časovanie analýzy. Pls vec, ktorá pomôže pri veľa [/quote] Ahoj, vďaka veľmi dobrej ppt ....

HI satyakumar Do u žiadne dokumenty, ktoré majú definície nastavenia a holdtime?

Ahoj, môj mail:! Mohol smezsc (at) yahoo.com.cn niekto pošlite mi ppt? Vďaka!

Odpoveď je: 1. c 2. c (vyrovnávacia pamäť pre hodiny nebude mať vplyv na maximálnu frekvenciu), prosím, myslím, že viac než Ak zvolíte iné, pretože zlá odpoveď možno zavádzajúce Junior chlapci.

Myslím, že maximálna frekvencia je 250MHz. Tclk-> Q nemusí byť pre výpočet maximálnej frekvencie, len nastavenie času je dosť. Fmax = 1 / (Tdxor + Tstup)

Za predpokladu, že XOR oneskorenie propogation oneskorenie (TP). Efektívne nastavenie času: Tsu + TP - TSK = 2 + 2 - 1 = 3 Podržte čas: Št - TP + TSK = 2 - 2 + 1 = 1 okruh pracovná frekvencia: TCO + TP + Tsu - TSK = 4 + 2 +2 - 1 = 7 Najkratšie odpovede v danom možnosťou je 125 MHz. Obvod by mal spĺňať požiadavku mať čas. Ak porušenie Hold Time, obvod musí byť aktualizovaný dostatočne nárazníky vyriešiť Hold Time porušenie pracovnej frekvencie zmena nemá zaistené stretnutie majú časovú náročnosť.

Nastavenie času = (hodiny obdobie) Tc - (DataPath oneskorenie) TDP - (CLK-Q oneskorenie) TFF-(hodiny cesty oneskorenie) TDC Tsu komentár na môj záver??

Ahoj, prosím, napíšte mi ppt @ pawantej28@gmail.com. Nemôžem stiahnuť. Rgds, Pawan

Ahoj, prosím, napíšte mi ppt @ pawantej28@gmail.com. Nemôžem stiahnuť. Rgds, Pawan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back