ako vypočítať nastavenia a doba držania, a to vďaka

Myslím, že odpovede na tieto otázky sú C. Tc = Tclk-q + + Txor Tsetup = 2 ns 4ns 2 ns = 8ns, takže f = 125MHz.right? Ahoj, GCK. môžete mailom ppt ku mne? Nemôžem si ho stiahnuť, pretože môj názor nie je dosť. Môj email: jimaaa0@gmail.com

jej krásne c tejto otázke na tomto fóre! niektoré odpovede sú správne niektoré z nich sú zle! Malý EXT otázku z mojej strany! Predpokladajme, že v prípade, že meškanie nie brána je 4ns! Potom, čo bude výsledkom vyššie uvedenú otázku! Tým sa vysvetľuje, väčšina z nich, ktorí to s ich prístupom! - Pra

Dobrý deň, ak je meškanie 4ns myslím, že nastavenie času je 5ns a držte 0ns frekvencia je 125mhz je to r?

Myslím, že je anwser C a C: pre 1, ďalšie oneskorenie je 2ns, CLK oneskorenie 1ns, celkovej pridanej oneskorenie 1ns nastavenia je 1 +2 = 3ns, držte sa 2ns-1ns = 1ns, pre 2, frekvencia max je 1 / (2 +2 +4) = 125MHz;

[Quote = hfooo1] Ahoj, ak je meškanie 4ns myslím, že nastavenie času je 5ns a držte 0ns frekvencia je 125mhz je R? [/Quote] ma spýtal, či nie brána 4ns, nie je OR, takže myslím, že samosprávy je 0 a thold je 4ns.

Uvedomil som si, že moja previus odpoveď nie je správna. Tak som to opraviť ako je uvedené nižšie. 1. (C) 2. (C) len ak je to jediný FF používa (žiadny iný kombinačné obvod sa používa).

Môže niekto mi poslať kópiu SeqCktTiming.ppt? Nemám dostatok bodov na stiahnutie

Ahoj Mohli by ste mi prosím pošlite na môj email boddu3 (at) hotmail.com PPT seqckttiming.ppt Vďaka vopred Lokeše

pre daný CKT frekvencie bude 2 (Setup) + 2 (XOR Delay) - 1 (oneskorenie vyrovnávacej pamäte) = 1/3ns [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 17 minútach: [/color] [/size] prosím napíšte mi na SeqCktTiming.ppt cshekhar_vlsi (at) rediffmail.com. I dont mať dosť bodov na stiahnutie. Vďaka vopred. cshekhar

Tiež plot celý obraz a mali by sme skontrolovať 4 rohové?

Na všetko, čo prosí o nováčikov PPT, skúste kliknúť na odkaz, ktorý hovorí, že "zadarmo Mirror (žiadne body)."

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back