ako vypočítať nastavenia a doba držania, a to vďaka

S

straw

Guest
S ohľadom na tieto konštrukcie, odkaz na obrázok 1.What sú efektívne nastavenie a držať časov medzi IN a CLK vo vyššie uvedenom obvode? A. Tsetup = 4 ns, Thold = 1 ns B. Tsetup = 3 ns, Thold = 0 ns C. Tsetup = 3 ns, Thold = 1ns D. Tsetup = 2 ns, Thold = 0 ns 2. Aké je maximálny prevádzkový frekvencia nad okruhu? A. B. 250 MHz 80 MHz 125 MHz C. D. 166,7 MHz

Ahoj, myslím, že C je korektné odpoveď pre efektívne nastavenie času a doba držania, max frekvencia 166.7MHz. Tsetupeff = TclkFFQ + (Txor-Tclkdelay)-Tsetup Tholdeff = (Txor-Tclkdelay) TP = TclkFFQ + (Txor-Tclkdelay) + Tholdeff

Díky moc, chcem sa opýtať, efektívne prostriedky sa flákajú, je to správne vďaka [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] môžete použiť časovanie sekvenciu obr, aby mi vysvetliť? vďaka

Ahoj, mám dobrý ppt pre nastavenie a časovanie analýzy. Pls vec, ktorá pomôže u veľa

Vďaka, ppt je veľmi dobrá, môžete nahrať ďalšie ppt? ďalšia otázka: z ppt, chcem sa opýtať, nevieme obdobie CLK, ako vypočítať samosprávy a thold? z ppt, str 26 si myslím, že tsueffective txor = +-tsu tclk 2-1 = 2 = 3 theffectiv = TH + tclk-txor 1-2 = 2 = 1. Je to správne?

Ahoj na prvý, myslím, že b je správna odpoveď, ako čas od D q je docela dosť pre to, aby držanie nie je potrebné držať

Ako drží času sme hovorili -> Q, pôvodné Th = 2ns, pre cestu Q Q, doba prevádzky je v poriadku. ale pre cestu v Q, aj keď sme Tp_xor = 2ns, ale stále máme 1ns CLK skosenie, tak nová držanie času pre ramenné byť splnené: 1ns.

Ahoj Star, prezentácie je veľmi užitočná. Už ste prišli s tým sami? Každopádne .. Vďaka za upload to.

Môže niekto plz povedz mi, či je efektívne nastavenie a udržať čas sú rovnaké ako Tset (slack) a Thold (slack). Ak nie, aké sú? Amit

Dobrý deň, veľmi zaujímavú otázku a odpoveď! Môže niekto mi poslal PPTS? Môj e-mail: master_picengineer at yahoo-bodka-FR Vďaka,

Dobrý deň, ktorá je maximálna frekvencia je 125 MHz f = 1 / t = 1/clk Q + + oneskorenie kombinácii nastavenia času Vamsi

na túto otázku quzzles mi dlho, a teraz som nájsť odpoveď.

Ľudí, nemôžem stiahnuť súbor 13 [1]. SeqCktTiming.ppt, pretože nemám dostatočný počet bodov ako nováčik. Môže niekto, prosím, napíšte mi to na abzrh (zavináč) hotmail (bodka) sk Vďaka! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 59 minútach: [/color] [/size] Lidi, ja nemôžem stiahnuť súbor 13 [1] SeqCktTiming.ppt, pretože nemám dosť bodov. nováčik. Môže niekto, prosím, napíšte mi to na abzrh (zavináč) hotmail (bodka) sk Vďaka!

Môže niekto podrobnejšie spracovanie výpočtu maximálnej frekvencie hodín ... Dokonca si myslím, že by malo byť 125Mhz ... takže pre tých, kto dal odpoveď na otázku, 166 ... môže u plz vysvetliť, ako u Máš to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back