Ako urobiť scan reťazca v Astro?

W

Wang Chin

Guest
Dobrý deň, všetko sa v dokumente pre skenovanie reťazce Astro sa zdá byť veľmi zlé. Má niekto môže mi povedať, kde možno získať informácie súvisiace toku, alebo možno ste príkazový súbor pre porvide mi na túto otázku! Vďaka!

Skenovanie reťazec vloženie sa vykonáva v DFT kompilátora, ako Astro smerovanie

Ahoj, Cathay, ako vidím. Chcem povedať, že keď môj netlist majú skenovanie bunky, ako na to v Astro? V dokumente Astro, môžeme len nájsť pár papaer v prílohe B tohto problému. Ale potom, čo videl dokument, neviem, ako na to. Takže, ak mi môže pomôcť, budem si vašej pomoci.

[Quote = Wang Chin] Dobrý deň, všetko sa v dokumente pre skenovanie reťazce Astro sa zdá byť veľmi zlé. Má niekto môže mi povedať, kde možno získať informácie súvisiace toku, alebo možno ste príkazový súbor pre porvide mi na túto otázku! Vďaka [/quote] Dobrý deň, môžete mi povedať svoje Astro je pre Linux alebo pre pracovné stanice, čo je to verzia? Ďakujeme!

vyhľadávanie reťazca je už v DFTC a vytvoriť netlist pre skenovanie Astro, Astro V Postaraj skenovanie hodiny cesty len.

[Quote = Johnnyho] vyhľadávania reťazce sa už vykonáva v DFTC a vytvoriť netlist pre skenovanie Astro, Astro V Postaraj skenovanie hodiny cesty len. [/Quote] Vážený pane, vidím! Reťaz skenovanie sa vykonáva v DFTC. Myslím, že moja otázka je, ako sa postarať skenovanie hodiny a cestu Astro? Vďaka!

Ahoj, Astro vykonať iba zmenu poradí prehľadávanie článkov v reťazci kontroly toku možno odstrániť skenovať reťazca pred umiestnením a pripojte afér CTS. Chcete sa podrobne o tom, ako spustiť tento prúd? chyau

Ahoj, čo môžete urobiť, je, necháte Astro vedieť vyhľadávanie reťazca cestu do umiestnenia, a astro bude vedomia. Po CTS, môžete požiadať, aby Astro je znovu späť a urobiť scan reťazca poradí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back