Ako určiť chybu, zosilňovače, zisk a jednotka získať frekvencie pre návrh LDO?

C

chungming

Guest
Ahoj ~ ~ To je prvýkrát, čo som navrhnúť LDO. Videl som niektoré tézy o tom. Ale mám niekoľko otázok o tom: Ako určiť chybu, zosilňovače zisku a zisku jednotka frekvencie? Koľko to je? A ako väčšiu veľkosť prejsť prvok? Je dĺžka priechodu prvkov možno použiť minimálnu veľkosť (ex 0,35 um v procese, v dĺžke používanie 0.35um)? Díky moc ~!!!!!!!!

Chyba AMP. zosilnenie sa nastaví ur DC nariadenia, bude GBW nastaviť vysoké frekvencie. odmietnutie. veľkosť je závislá na ur Mpass výpadku napätia, a ak u ktorej si môžu dovoliť nechať pri vstupe tranzistora obvykle je to min. Veľkosť získať min. najvyššia rýchlosť bez zvýšenia šírky moc

, Ktorá je DEPEND na špec. normálne mini kanál dĺžka je najlepšou voľbou pre operačný zosilňovač MOSFET DC získať považujú v slučke LDO. slučka compenation a zosilnenie by slučka jednotka frekvencie zvážiť všetky. takže ich ani ľahko povedať, čo je najlepšie.

Dobrý deň, mám dve otázky. 1.I chcú navrhnúť LDO. Mám dotaz. Koľko veľkosti mojich silách, mos je? Jeho veľkosť je väčšia, prúdové zaťaženie je väčšie. Ale to môže byť mať veľký kondenzátor. Tak ako to mám urobiť? 2.I Študujem spínacie regulátor. Nechápem, PWM a verejných financií. Chcem vedieť, ktoré okruhy sa spínacie regulátor tvoria. Rovnako ako PWM, PFM, v porovnaní so súčasnou detekciu ....? Ak viete, prosím, povedzte to me.Thanks.

slučka dynamika LDO určuje loopbandwidth a vo fáze. rovnovážnom stave accuract určuje zosilnenie. Maximálne zaťaženie a vypadne napätie určuje veľkosť tranzistora prejsť. erroe zosilnenie je súčasťou zosilnenie. Chyba zosilňovače pásma rozhoduje voľba jej polia, ktorá sa riadi obmedzením slučkou stability

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back