Ako to urobiť aktuálne meranie 3-fázový motor 220V pomocou CT?

G

garg29

Guest
Ahoj priatelia, chcem zmerať prúd spotrebovaný 3-fázový motor 220V. Môžem AC meranie prúdu pomocou CT (transformátory prúdu), ale chcem len vedieť, musím inštalovať iba jeden CT alebo musím 3 Jedna CT je pre každú fázu. Čo výpočty sú zapojené do zistenie čistého výsledku. Je to: - Itotal = (sqrt (3)) * Iphase Vďaka vopred. S pozdravom, Garg

Áno, máte na meranie všetkých troch fáz. S pozdravom Nandhu

EED 3 CT je jedna pre každú fázu skúmania ur zariadenia datasheet pre pomoc UI použiť ade7754 a je veľmi dobré pre 3 fázy prúdu napätie skúste to [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 52 sekundách: [/color] [/size] ade7754 a je veľmi dobré pre 3 fázy meracia technika a veľmi lacné

Dobrý deň, priatelia. I `m pracovať s ADE7754, čítal som Vrms hodnotu fázy, ale má chybu 4%. Máte rovnaký problém? (Písal som na -5 AVRMSOS a ja sa meria nulou detekcie) Tiež chcem zmerať prúd, ale ja neviem, čo kúpiť transformátor prúdu .. I `m greatfull s vašou pomocou Vďaka

Ahoj mg_designs, aj ja som pracovať v ADE7758 pre výpočet výkonu trojfázové, ale im čelí problém v tom. Môžem mať kód pre výpočet sila v tom.

Dobrý deň, priatelia: Pracujem s projektom, s ADE7754. Viem, aký typ prúdový transformátor Použili ste ... Mám jeden ČT, že `s 2000:1, ale ja viem, dont't hodnotu RB v obvode Vďaka

Ak je to pre 3 fázy potom myslím, že u mať 3 CT na meranie aktuálnej

použitie maxim4372 dáva veľmi accuratevalue než CT.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back