Ako to bandgap obvod funguje?

E

eda_range

Guest
Dobrý deň! Nie som si istý, ale myslím, že je odkaz zaujatosť. Môže mi niekto povedať, ako to funguje? A čo jeho funkcie? Ďakujem vám!

Myslím, že to je bandgap odkaz začiatok analýzu obvodu a nájdete u ur answer.If u čelí problém vrátiť sa späť. Pokúsim sa pomôcť pri von

thx, ale môže u mi povedať, ako to funguje tu teoreticky kópiu? Ak toto ID bandgap, by mal byť odpor medzi 3. a M13, ale nie je tomu tak. Prečo? Ďakujeme!

Jasne, že je bandgap referencie. MO ~ M3 sú určené pre spúšťanie obvodu.

[Quote = eda_range] thx, ale môže u mi povedať, ako to funguje tu teoreticky kópiu? Ak toto ID bandgap, by mal byť odpor medzi 3. a M13, ale nie je tomu tak. Prečo? Ďakujem vám! [/Quote] je odpor medzi M8 a Q1. To je naozaj prípad, pretože 1. štvrťrok má 2 časy rozsahu prúdu ako v 2. štvrťroku. M0 ~ M3 podobe spustenia obvodu a zostávajúce preložiť bandgap referenčné napätie na požadované predpätie.

Ako sa start-up CKT práce? Tu viem, W / L M2, M3 je veľmi malá. Ak sa vykonáva M1, celý CKT začne prevádzkovať. Ale ako sa M0, M2, M3 spúšť M1? A prečo dal M14-M19 v tomto CKT? Ďakujem vopred.

Stále to nechápem. Ak nie je odpor medzi M13 a Q3, to je len CKT Pýtať prúdu generátora a výstup je VT na rozhodca nie je bandgap. Mám pravdu? Ďakujem vám!

Za predpokladu, že M4 je vypnutý, VD4 uzavretá na VDD a tak vypnúť M0, ale zase na M1. Keď sa okruh začne prevádzkovať a VB už uzavretá VDD bude VD1 sa vytiahol hore a M1 budú uzavreté. Veľkosť M2 a M3 musia byť dostatočne malý, aby sa ubezpečil, M1 nesmie vykonávať po obvode začne prevádzkovať. Podľa môjho názoru môže byť pravej strane obvodu byť použité na vytvorenie predpätia pre NMOS zdroj prúdu cez vg17 keď nie je vyznačený. M12-13-3. Štvrťroku vytvárajú predpätie na M6-7 nie je pre bandgap čj. Súhlasím, že to je len CKT Pýtať generátor prúdu sa VB ako jeho výstup. Nejedná sa o kompletnú BGR okruh, ale to bude BGR s malou modifikáciou.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back