Ako sprisahania hluku prínosu rozličných zdroje hluku

J

Julian18

Guest
Ahoj, chcem použiť hspice vidieť hluku podielu každého zdroja hluku, je možné nájsť tieto informácie na výstupný súbor, ako sa môžem plot tieto údaje v awaves alebo Ccsope, atď? TIA.

Ahoj Julian Ak chápem váš rec. správne, môžete to urobiť priamo otvoriť *. AC0 súbor Cscope alebo awaves. ktorá bude mať nezávislú hlučnosť. Dúfam, že to pomôže. Ak nie, prosím dajte mi vedieť viac o ur rec. Vďaka

[Quote = Blackuni] Hi Julian Ak chápem váš rec. správne, môžete to urobiť priamo otvoriť *. AC0 súbor Cscope alebo awaves. ktorá bude mať nezávislú hlučnosť. Dúfam, že to pomôže. Ak nie, prosím dajte mi vedieť viac o ur rec. Vďaka [/quote] Ahoj Blackuni Myslím, že viete, čo tým myslím, v skutočnosti vidím šum príspevok výstupu hspice, a nemôžem nájsť tieto hluku premenných Awaves alebo Cscope, ale keď som sa zobraziť tieto premenné sú nič, ale rovno na nulu, napríklad v Cscope, je tzv variabilný onoise (Mnmos) (Mnmos je tranzistor meno), krivka premenné je priamka na nulu, Zdá sa, že krivka nepredstavuje celkový zvuk príspevok tranzistora, ale celkový zvuk príspevok zdroj / vypúšťací odpor tohto tranzistora, ktorý je z výstupu nulu. Vďaka

Ahoj Juliane, ja si všimol, 2 rovnaké správanie, dám vedieť, či u mám niečo v tej doby sa váš MOS modely zahŕňajú hluk parametre ako AF, KF, NLEV .. Vďaka

[Quote = Blackuni] Ahoj Juliane, ja si všimol, 2 rovnaké správanie, dám vedieť, či u mám niečo v tej doby sa váš MOS modely zahŕňajú hluk parametre ako AF, KF, NLEV .. Vďaka [/quote] Ahoj Blackuni som KF a NLEV v mojom modeli, ale AF. V skutočnosti môžeme vidieť šum príspevok jediný zdroj hluku do výstupného súboru hspice, to znamená, že by mal byť nejaký znamená vidieť tieto výsledky graficky. Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back