Ako simulovať výstup prúdu

U

Usman Hai

Guest
Ahoj, som navrhol jeden Teleskopické OZ a chcem merať výkon hojdačku. Myslím si, že budeme mať max napätie, ktoré je v hornej PMOS v tranzistora a nižšie napätie, ktoré prináša NMOS tranzistoru v roku by sa na výstupe prúdu. Mám pravdu? Tiež, ako nájsť od simulácia?

pripojenie ur OP vyrovnávacej jednotku zisku, potom zamiesť vstup 0 až VDD, potom u môžete nájsť rozsahu výkonov, tento rozsah sa skladajú z lineárne oblasti a oblasti nasýtenia, výpočet lineárny výstup rozsahu, že to, čo u chcú.

do FFT analýzu, aby výstupný signál, a získať hodnotu THD.

Posledná odpoveď - čo to znamená? Veľká chyba? ...

Najlepšie pre výpočet na papier pre prax a pozrite sa / cvičenia správne equassions kúsok po kúsku Sims sú v poriadku, ale nedá veriť atall väčšina z nich je len 50% správny papier a ceruzky sú vaše nástroje, tu určite vtedy a len vtedy sa simulácia daného súboru z pravidiel fungovania Vaše jasné a úsilie v matematike .... na papieri

Ahoj xusoso Môžete mi povedať, čo to THD mi výstup hojdačka. I am using kadencie. Môžete mi prosím napísať podrobnejšie, čo som hľadal v simulácii THD, a ako na to. Vďaka vopred [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Btrend, ja používam plne diferenciálnej zosilňovač a môj výkon CM nerovná vstup CM, takže si myslím, Nemôžem používať vo vyrovnávacej pamäti jednote zisk. Môžete mi povedať, napriek tomu sa tento problém vyriešiť?

Myslím, že xusoso znamená, že horná hranica pre SNDR kombá. Napríklad, ak ste výstup zosilňovača je možné tolerovať iba 1% THD, potom sa vaše maximálny výkon prúdu je ten s 1% THD, dokonca aj výstup je možné hojdačka rail-to-rail.

Ja používam plne diferenciálnej zosilňovač a môj výkon CM nerovná vstup CM, takže myslím, že nemôžem použiť vo vyrovnávacej pamäti jednote zisk. Môžete mi povedať, napriek tomu sa tento problém vyriešiť?
Vzhľadom k tomu, diferenciálnej zosilňovač by mal vybavené VMFB, u mal lepší zapnúť CMFB robiť jednotku zisku simulácie. CMFB by mal zrušiť rozdiel medzi rôznymi CM úroveň, tým by mala byť ur vstup pozametal plne diferenciálnej taky.

[Quote = gte582w] Myslím, že xusoso znamená, že horná hranica pre SNDR kombá. Napríklad, ak ste zosilňovače výstup môže tolerovať 1% THD, potom sa vaše maximálny výkon prúdu je ten s 1% THD, dokonca aj výstup je možné hojdačka rail-to-rail. [/Quote] Áno, niekedy je linearita op Je veľmi dôležité, napríklad v sigma-delta modulátor. Áno, mali by ste myslieť na výstupe swing, ale aj Vás by mali zabezpečiť dobré linearity OP napätie vás týka. Tak FFT analýza je dobrý Chios.

Najjednoduchší spôsob je urobiť DC vstup sweep. Potom môžete vidieť rozsahu výkonu vášho zosilňovača. Ak chcete, lineárne zosilňovač, do THD je dobrý spôsob, ako kontrolovať svoje linearity obvodu. THD v Cadence: do "TRAN", dostať výstup signálu, použite "skreslenia", funkcia "k získaniu hodnoty.

Tam je veľký rozdiel medzi výstupnou a vstupnou hojdačka hojdačka. Kontrolou s pripojením jednoty zisk, sú klasifikované. Inými slovami, aj v prípade, že výstup môže hojdať rail-to-rail, výstup môže byť obmedzený vstup súhlasné rozsah nasledovníka spojenie. Výstup prúdu je obmedzená na teleskopické OA tým, kde zariadenie opustiť a ísť do sýtosti triódy, ako originálne plagát povedal. Skontrolujte, či v simulácii rozsiahle vstupné napätie a pri pohľade na rozsah výstupného napätia. Pre nízke skreslenie, musí byť výstup v rozsahu týchto limitov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back