ako sa vysporiadať s bidirection portu vo funkcii ATPG?

L

lty

Guest
Ja robím funkcie ATPG na čipe. Existuje mnoho bidirection porty pre čip, tieto porty nie sú port scan. Ako by som mal s nimi vysporiadať? Mohol som sa ignorovať ich smerom, a dont priradiť pevnú hodnotu jeho trimode signálu v EN? Alebo keď chcem použiť v našej ATPG režime, a dávam opraviť smer, potom keď v ATPG režime, som sa na vstupné porty pre stimulačné a výstupné porty pre výsledok zachytiť, je to tak? Ďakujem vám za vaše prípadné pripomienky.

Ahoj nosti, sú tam dva riešenie riešiť biriections kolíky v dizajne. 1. Oprava je v I / P, smer, ktorým sa zníži pokrytie trochu moc, pretože u nemôže zistiť chyby logiky rthat jede pad, kedy je v O / p mode.but tým i / p smere u je možné ovládať ďalší signál, ktorý bol riadený tak, covrage to bude viac, než keď je stanovená v O / P režimu. 2.don "t fix obojsmerný pads.which zníži malý covegare na I2C a C2O cesty. Od hlavnej pokrytie je len kvôli testu reťazcov ako ostatní. ide, ramesh.s

Akékoľvek ATPG nástroj automaticky rozpozná smer obojsmerné PIN pri vytváraní vzorov tak, aby neviedli motorové vozidlá PIN, keď sa chová ako výstup. Takže teoreticky, nemusíte robiť nič, aby tieto piny, a dostanete dobré pokrytie. Ak ste použil jeden z týchto BiDi ako vstupné alebo výstupné kontroly, potom starostlivosti musí byť prijaté, a ATPG nástroj musí vedieť, ako ju liečiť. Museli by ste sa pozrieť na dokumenty pre daný nástroj. Jediný ďalšie komplikácie by vznikli, keby BiDi má pullup / down odpor - potom môže dôjsť k strate niektorých porúch pokrytie, pretože tento nástroj nemusí byť schopný simulovať správne. Dúfam, že pomôže, John [url = http://www.dftdigest.com] DFT Digest [/url]

aby všetky BiDi porty ako vstupy v režime skenovania ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back