Ako sa vyjadrovať miestne vrcholu v Matlab

N

Nab

Guest
PLZ, môže pomôcť ma, experess miestne vrchol v MATLAB tnks

Ahoj, ja neviem, nejaký jednoduchý príkaz v MATLAB pre vyhľadanie lokálnych maxím, ale možno: najprv LP dáta, potom sa hovorí D: D =[...]% škálu dát C = der (D)%, prvé derivácie dát C (C-1 * Th) = 0%, nastaviť nulu malé hodnoty nálezu (c == 0) posledný, aby vám body, v ktorých derivácia je nulová alebo malá. 1) Musíte si vybrať Th SPRÁVNE 2) Nezabudnite Pre vloženie času ako COPEFFICIENT pre vyššie uvedené vzťahy (tu dt = 1) 3) Ak je vaše dáta parametrická (a má jednoduchý vzťah s časom), symbolické toolbox je schopný robiť to, čo chcete (check DSOLVE & diff v kolónke sym.tool) 4) Úprimne povedané, mala by lepšie spôsoby! Aj Cant Help vám teraz ide Armin

Vďaka, za odpoveď, ale PB je ťažšie, na obrázku je 2 špičková, že chcem získať, 2 vrcholy, ktoré sú v pravej a ľavej strane graph, musím mať svoju pozíciu, a to vďaka

Ahoj Nab Aj oceníte, ak nahráte súbor, ktorý obsahuje dáta. (Môžete použiť tento kód vygeneruje): D %-------------------------------- =[..] , (?)% dát fid = fopenf ("názov_súboru", "hm")% otvorenie súboru, ak nie je k dispozícii%, aby bolo fprintf (fid,% d, D)%, zápis dát do súboru %------- ------------------------ a nie som si istý, o poslednom riadku, skontrolujte, že vďaka wainting za vašu odpoveď Armin

@ Armin, naozaj thnx, ospravedlňujem sa za meškanie, tak som skúšal iné Method a funguje tu kód, thnx znovu pre aswers: z = vrcholy, z = z (30,:), d = rozdiel ( Prihlásiť (rozdiel (z))), j = find (d ==- 2) +1; plot (Z) má na pozemku (J, Z (J), 'r *'): D PB teraz, je skutočnosť, že môj signál je doplnková gaussian biely šum,,,: cry:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back