Ako sa všesmerové antény externé orientáciu vplyv na rad test?

S

saurav_sdpl

Guest
Ak mám použitie všesmerové externú anténu v mojom module ZigBee, koľko bude jeho orientácia vplyv na rad test. ZigBee testu napríklad myslím, že som sa umiestnil jeden zariadenia v pivnici, a theantenna orientácia v ňom nie je vertikálne, tak som stále Maximálny dosah až do tretieho poschodia. Keď urobím to, aký veľký vplyv vertikálne, dá na rozsahu

Pre čo najlepšie spojenie medzi anténami, ktoré by mali mať rovnakú polarizáciu v rovnakej oblasti.

vertikálne orientáciu bude mať nie toľko rozsahu ako horizontálna orientácia sa dal u, ale ak u miesta ur antény vo zvislej polohe, bude dal u najlepší výsledok

Čím skôr komentár k polarizácii pozícií je v poriadku. Ide o niečo ďalej najlepší výkon tiež vyžaduje každé zariadenie má byť v oblasti, kde zisk je maximálny. Môžete popísať situáciu wherre jedno zariadenia v jednom poschodí a druhý je na inom poschodí. Pravdepodobne ste Monopole antény, ktoré majú nuly vo vzorkách po línii Monopole (myslieť ako vzor ako torus). Žiadna moc vyžaruje pozdĺž antény, bez ohľadu na polarizáciu. Jedno pole priamo nad iným asi zvyknutý pracovať, ak máte šťastie sa odraziť odrazy. Niekedy môžete zvýšiť signálu prijímaného ustupovať na polarizáciu a zvýšenie zisku. Nie je to zábava. Propagácie v budove s odrazy steny, atď môže naozaj spletitý. Najlepšou odpoveďou je len experiment, a ak na jednom mieste nefunguje Skúste pár metrov a signál môže byť silnejší.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back