Ako sa stavia model diódy v HFSS?

M

mtts

Guest
Snažím sa simulovať Left_handed metamateriály s varactor diódy v HFSS, ale neviem, ako vybudovať model diódy v HFSS? Mohol by niekto, pomôžte mi, ďakujem moc.

humm zaujímavé Nemám príliš veľa vedomostí o HFSS, ale myslím, že HFSS je určený pre pasívne komponenty, môžete použiť Ansoft designer spolu s HFSS použitia diód a tranzistorov, ak máte nejakú predstavu o tom, aktívne zložky v HFSS dajte mi vedieť, Aj ja som záujem,

Nemôžete simulovať aktívne zariadenia HFSS alebo iné EM nástroje, ktoré sú základné pre Maxwellove rovnice iba. dióda je aktívna zariadenie, ktoré je základňou na kvantovej fyzike.

[Quote = MTT] Snažím sa simulovať Left_handed metamateriály s varactor diódy v HFSS, ale neviem, ako vybudovať model diódy v HFSS? Mohol by niekto, pomôžte mi, Ďakujem. [/Quote] nemožno použiť HFSS na modeli križovatky. Avšak, ak viete, vlastnosti križovatky, môžete modelov s iným materiálom s odlišnými konštantnou dielectri. Ale naozaj si poradiť, ako to urobiť. Použite zariadenia riešiteľ ako medici, Býk, atď

Som traying vzoru capcitor RF v HFSS, ale keď som plot kapacita je fuction frekvencia je zvyčajne plot jednotka kapacity v Hz.Could niekto, pomôžte mi, ďakujem moc.

[Quote = Ayara Nadia] som traying vzoru capcitor RF v HFSS, ale keď som plot kapacita je fuction frekvencia je zvyčajne plot jednotka kapacity v Hz.Could niekto, pomôžte mi, Ďakujem. [/Quote] I nie celkom pochopiť vašu otázku. Nemôžete plot kapacity priamo. Musíte extrahovať z Y-parameter.

Ako môžete získať z parametra Y, môžete byť konkrétny?

To je veľmi zaujímavou, pretože som tiež pracovať týmto spôsobom. Môj nápad je simulovať účinky diódy pomocou sústredenými RLC. Ako príklad, kedy je dióda "mimochodom", môžete použiť nízke R v RLC sústredenými parametrami a vysokou C "zablokovaný" stav diódy. Ale problém mám, je, že ja neviem, ako používať tento RLC Koncentrované, v skutočnosti som si všimol, že rozmer obdĺžnika, ktorý represente diódy majú vplyv na výsledky. To je zlé pre moje simulácie. Má každý subjekt môže pomôcť mi v prevedení R a dobrý dobrý C. Díky moc! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] inak, je použitie Koncentrované port a axtract S matrix (. SPN) vášho systému a po použití tohto súbor v inom softvéru (ako reklamy a Matlab) V ADS, napríklad, môžete nahradiť port diódy alebo tým, čo youy chcel. Ale starostlivosť o impedančním prispôsobenie.

na otázku MTT ich môžete modelovať varactor ako odpor + kapacity. K dispozícii sú dve zložky RLC v sérii HFSS. Tak sme varactors modelu. Pozrite sa na list varactor je zistiť, R, C a fyzickej veľkosti varactor ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back