Ako sa stavia CNC vŕtací stroj PCB

T

Trinh The Long

Guest
Dobrý deň všetkým priateľom, prosím, pomôžte mi vytvoriť CNC vŕtací stroj PCB sú schematické, software. Mnohokrát ďakujem, Trinh Long:)

Ahoj priateľ Vyskúšajte to môže byť plné pomoci pre vás software pre tento projekt je možné stiahnuť z elaktor vône ide elaktronic

Articale pre TANBO DPS strojné vŕtanie je zaujímavé. ale je to len dobre pre čítanie. Vezmite prosím na vedomie, že má iba ELEKTOR GAL súbor a PCB doska umeleckých súborov na stiahnutie. Nemajú softvér Windows skutočne používať tento stroj. Tiež ste zvyknutý nájsť potrebný software na mieste Tanbo jeden. Ak má niekto potrebné stroje operačným systémom, dajte mi prosím vedieť. Challenger

Má niekto postavil ELEKTOR PCB vŕtačku? Mám záujem zistiť, ako dobre to funguje? Ako je to software pre Windows?

Každý, kto zistiť informácie o tom, ako postaviť hardware? Vďaka! Závetrie

[Quote = Trinh dlho], ako otvoriť súbor *. rar [/quote] U môžete stiahnuť 7-zip zo sourceforge.net [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] [quote = bunalmis] Skúste tieto stránky, h ** p: / / www.geocities.com / cnc_designer h ** p: / / lidya.cc.hacettepe.edu.tr / ~ b0164043 / [/quote] Druhý odkaz je mŕtvy .. btw, pre CNC stroje vŕtacie, čo potrebujeme? - Krokové motory? - Mikrokontrolér? - PC program? ...

Mám taký stroj (model Protomat C60) od LPKF. ( www.lpkf.de ). Je to skvelé zariadenie. Mám tiež zariadenia pre cez-díra pokovovanie (unfortuntely riadiacej jednotky vo vnútri je poškodené). Protomat C60 má neuveriteľnou presnosťou a rozlíšením. Najmenší krok hlavy sa môže pohybovať, je 9um. Môžete dať 5 stôp medzi 2 piny v DIP enclosuse (2,54 mm). Stroj môže veľmi zložité PCB, ktoré nemôžu byť zo strany tradičných elektrochemických metód.

articale pre TANBO DPS strojné vŕtanie je zaujímavé. ale je to len dobre pre čítanie. Vezmite prosím na vedomie, že má iba ELEKTOR GAL súbor a PCB doska umeleckých súborov na stiahnutie. Nemajú softvér Windows skutočne používať tento stroj. Tiež ste zvyknutý nájsť potrebný software na mieste Tanbo jeden. Ak má niekto potrebné stroje operačným systémom, dajte mi prosím vedieť. Challenger
Drahý priateľovi, môže poskytnúť tento softvér u mňa? Vďaka súvislosti s najlepšou Jatin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back