Ako sa pripojiť paralelný kondenzátor MOM v rozvrhnutie?

F

fixrouter4400

Guest
Dobrý deň! Potrebujem pomoc s mojím usporiadanie .. robím RF blok MOM (Metal-Oxide-metal), kondenzátor s M5 as hornou doskou a spodnou doskou ako M2 ... Pomôžeš / mi ukázať vzorka usporiadanie, ako sa pripojiť paralelnú MOM kapacity? Vďaka vopred!

M5 je hore a M2 je dno? Zdá sa, že rybie. Obvykle máte ďalšie vrstve, aby sa minimalizovalo izolačné hrúbky. Tak M5 a M4 vyzerať správne. Ak sa snažíte svoje vlastné čiapku s malou kapacitou.

Nie som si istý, prečo si vybral okruh Designer M5-M2 mama kapacity ..., pretože sa pokúsil pripojiť hornej doske M5 na jeden koniec cievky, ktorá je M6 kovu a druhý koniec pripojený k spodnej časti dosky je NMOS tranzistor RF pomocou M2. Čo si o tom myslíte ľudí? Ďakujem vám za pomoc Teddy a waxtomato a všetkým, ktorí chcú zdieľať poznanie, že 2 centy

To sa zdá čudné. Obvykle SPP Mim (MOM) je v najvyššej úrovni kovu (v tomto prípade, ako vravíte, M6), teda pripojenie SPP by M5 a M6. Potom M6 na cievky a dole s priechody pre aktívne zariadenia. ale nikdy som nevidel M2-M5 cap

[Quote = Teddy] Zdá sa to divné. Obvykle SPP Mim (MOM) je v najvyššej úrovni kovu (v tomto prípade, ako vravíte, M6), teda pripojenie SPP by M5 a M6. Potom M6 na cievky a dole s priechody pre aktívne zariadenia. ale nikdy som nevidel M2-M5 SPP [/quote] Ahoj Teddy - Nie som si istý, že MIM SPP a MOM SPP sú rovnaké, pokiaľ ide o usporiadanie stavieb ... stavbu PLS MOM SPP, pozri príklad rozloženie Ako to vidím ja v usporiadaní SPP MIM používať len 2 kovových vrstiev, zatiaľ čo v MOM poľnohospodárskej politiky, ktoré používajú toľko ako oni chcú v závislosti na CKT designer, či chce na použitie M6, M2 a M5 - M2 (horná a spodná doska). Pre tento konkrétny návrh chcú

Ahoj fixrouter4400, mám jeden problém, teraz mám navrhnuté potrubia ADC, a úspešný pásku, ale teraz chcem nahradiť MIM čiapka s MOM viečkom. preto, že som žiadne korenie model MOM SPP, a nie sú tam žiadne LVS pravidlá MOM. Ja používam SMIC18 tech, takže je ťažké robiť to. mohol by ste mi prosím povedať, ako sa môžem začať a čo by malo robiť od nuly, ak môžete. Veľmi vám ďakujem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back