Ako sa pripojiť 24 vstupov a viedol k 89S51 mikroprocesora?

N

narithota

Guest
Ahoj všetci tu musím rozhranie signálu 24 do mikroprocesora. A musím sa pripojiť LED paralelne s 24V.when 24V prichádza v čase mala LED svetlo. Ako sa pripojiť 24 vstupov a viedol k 89S51 regulátor mikro Môžete navrhnúť hardware medzi 24 a 89S51 pozdravom naria

ešte vysvetlenie potrebné ... Čo chcete robiť s 24 .. to je potrebné u GIV na I / P mikro? a LED Čo chcete robiť .. Pochopil som, že u chcete pripojiť ho na 24V a žiary je .. ale Shude LED opäť prepojiť s micro ..? thers pochýb o tom, .. jasné, že .. u'll dostať hardware CKT pripravený.

Vďaka za odpoveď moja žiadosť 12 vstupov do mikroprocesora a 12 výstupov riadiť 12 relé Každý vstup je pripojený ku každému relé pomocou 89s51 Tu 89s51 sleduje každý vstup a prepne na zodpovedajúce relé. Teraz chcem previesť na 5V 24V pomocou deliča siete. LED diódy indikujú, či vstup je ON alebo OFF (0V alebo 5V). S pozdravom naria

1. Je to jednoduchý, ale efektívny aj z hľadiska výpadku prúdu a kolísanie napätia pri I / s. 2. Toto je efektívny a izolované one.but bude mať o jednu viac IC, optočlen. ide,

Tu cieľ dostať 24 z PLCs.I že PLC umožňuje regulované jednosmerné výstupné menej prúdu, tu chcem mať LED diódy na vstupnej strane. Potrebujem spoľahlivý obvod, ktorý je vhodný pre mojej žiadosti vďaka naria

potom sa budete musieť ísť s CKT sa opto.thats spoľahlivé on a normálne used.LEDs môže byť pripojený na tie anódy opticky. Ak CP nájdete ešte dostatočne pevného ckts, pls update ja taky. ide,

Odporúča sa použiť optočlen so vstupmi a LED sú s ním spojené

[Quote = narithota] Tu cieľ dostať 24 z PLCs.I že PLC umožňuje regulované jednosmerné výstupné menej prúdu, tu chcem mať LED diódy na vstupnej strane. Potrebujem spoľahlivý obvod, ktorý je vhodný pre moje uplatnenie vďaka naria [/quote] výstupný prúd pre PLC musí byť uvedená v PLC návode. Ak budete vedieť, že čísla zvyknutý byť potrebné hádať.

Ahoj Tu 89s51 sleduje každý vstup a prepne na zodpovedajúce relé pomocou opto spojok. Teraz môj problém je, musím vypnúť relé na 15 až 30 sekúnd bez ohľadu na vstupné vysoké. Čas by mal sedieť užívateľom, premenné oneskorenie. Ak máte požadované ťažké tento problém poďakovaním pozdravom

Musím nie sú spojené žiadne zobrazenie na regulátora. Musím sa nastavený čas (15 až 30 sekunda) pomocou potenciál metrov.

jednoduché. Stačí pripojiť pot na všetky PIN ADC Micro. prostriedky, ako sa líši v bankách napätie na pinu sa pohybuje od 0 do max a za 0 => max 15sek (povedzme 5V) => teraz 30 s jeho s kódovaním, aby vzhľad tabuľky čítanie PIN ADC a premieňa ju na zodpovedajúcej hodnotu časovača. Aj knw, musí byť jasné, u toho, čo som povedal, len aby to myslel.

Hi AIM veľmi jasný s vašou odpoveď, ale musím ADC za to. IAM 89S51 pomocou ovládača, ILQ74 opto spojkou a 5V relé. Mám pripojený 12 vstupov do mikroprocesora. Musím sledovať 12 vstupov (12 12inputs výstupy = 24 pinov) a zapnite zodpovedajúce relé pri vstupe mikroprocesora poskytuje vysoký signál pre zodpovedajúce vstup musím zapnúť pomocou relé Opto spojky. Môžem dať rovnaký signál na 555 časovač pre spúšť? Mám vypnutie relé sa v 15-30 sekúnd, kým je vstup zapnutý. Ako vypnúť relé pri vstupe je ON, Micro výstup regulátora je vysoká a Opto spojka ON. S pozdravom Chanda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back